placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Herskabslejlighed med udsigt til Munke Mose

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler præsenterer nu en sand perle af en herskabslejlighed på måske byens bedste placering. Du har udsigt til Munke Mose, og skal blot igennem denne for at stå midt i skønne Odense med de mange kulturelle tilbud og indkøbsmuligheder.
Du er således midt i byen og midt i naturen. Lejligheden er en ægte herskabslejlighed med højt til loftet, stuk og høje paneler. En yderst sjælden mulighed for at bo i en 100 år gammel ejendom med charme og sjæl, og alligevel midt i byen.

Selve lejligheden indeholder en stor entré med god plads. Fra entréen er der adgang til den smukke spisestue med plankegulve og høje paneler. Her er masser af lys og højt til loftet.
Fra spisestuen er der adgang til 3 år gammelt køkken holdt i hvidt. I køkkenet kan du stå og nyde udsigten over Munke Mose mens du laver spændende mad, og din bedre halvdel hygger med at servere vin og hyggesnakker mens der hjælpes til med maden, eller sidder ved cafébordet som der er plads til i køkkenet. Tilbage i stuerne er der i den store opholdsstue med lys fra 2 sider, og udgang til en mindre altan, hvor man kan nyde solen fra tidlig formiddag til sen aften. For nuværende er den 3. stue inddraget til et ekstra værelse, men dette kan genetableres til en stue, da det blot er en blød væg der er sat op. Endelig er der soveværelse med privat badeværelse. Der er i entréen adgang til gæstetoilet.

Lejligheden ligger i en smuk ejendom med i alt 3 lejligheder.
Der er fælles have og eget kælderrum samt vaskekælder, men naturligvis er der også mulighed for at etablere vaskefaciliteter i forbindelse med lejligheden. Der er cykelskur i gården og for nuværende er sælger ved at undersøge muligheden for parkering på selve grunden.

En helt unik mulighed for at bo herskabeligt og stadig med mulighed for at sætte sit eget præg på boligen. Ring til boligtilbolig.dk på 7020 2-4-6-8 og aftal en fremvisning.

Ombygning
Under plantegning er der lagt en alternativ plantegning som viser hvorledes man evt kan indrette lejligheden med et stort soveværelse med nyt lækker badeværelse fra Multiform. Se også tegningen under billeder. Desuden er altanen bygget større. Dette må man godt i ejerforeningen, men formelt skal kommunen sige ok, men naboejendommen har fået tilladelse, hvorfor det forventes også at være gældende på denne ejendom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Thomas Kildemoes på tlf. 40318010 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sadolinsgade 7

5000 Odense C

boligID: 11325

Kontantpris

5.748.000 DKK

Udbetaling

290.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

4.118 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

33.296 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

26.767 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

159 m2

Værelser

4

Byggeår

1919

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Sadolinsgade 7 1, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Thomas Kildemoes på 40318010 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering