Her får den nystartede familie meget hus for pengene!!

Familievenlig et-plansvilla beliggende centralt i Gelsted med lukket og ugenert have med æble-/pæretræer i espalier samt højbede.

Garage med el-port samt tilhørende udhus / værksted.

Ejendommen indeholder:

BRYGGERS. Køkken med spiseplads. ENTRE / FORDELERGANG. Stor rummelig STUE. Dejlig UDESTUE. BADEVÆRELSE med brus og gulvvarme. SOVEVÆRELSE med indbyggede skabe. 2 gode BØRNEVÆRELSER.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Tårupvej 31, Gelsted så skal du være velkommen til at kontakte Preben Madsen på telefon 40262326 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tårupvej 31
5591 Gelsted
boligID: 9569
Kontantpris 845.000,-
Udbetaling 45.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.558,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.616,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.095,-
Type Villa
Bolig (BBR) 120m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 720m2
Byggeår 1964
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu