Helårs- / fritidsbollig med et udlejningspotientiale ml. kr. 60.000 - 70.000 , skattefrit bundfradrag kr. 40.000

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder helårs- / fritidsbollig med et udlejnings potentiale mellem kr. 60.000 - 70.000, udlejet som fritidshus gennem udlejningsbureau - skattefrit bundfradrag kr. 40.000 ved udlejning gennem bureau. Beliggende kun 1,5 km fra Spodsbjerg, som er centrum for al fritids fiskeri på Langeland med udlejning af både samt fisketure til havs med turbåde. God PUT AND TAKE sø i afstand af ca. 2 km. Tæt ved huset er der gode sti systemer, som giver mulighed for hyggelige vandreture i den smukke natur.
God infrastruktur - kun 25 km til motorvejen over Fyn - Færge fra Spodsbjerg til Tårs med videre forbindelse til Rødby-Putgarden / den ny Femern forbindelse.

Til ejendommen hører garage, som også kan bruges til opbevaring af en trailet båd.

Ejendommen indeholder:

Dejlig opholdsstue med brændeovn og klinker.

Spise- / opholdsstue.

Køkken-alrum med lækkert lysindfald via ovenlysvindue.

Entre

Badeværelse med brus.

Soveværelse med flot udsigt over marker.

1. salen indeholder 2 gode værelser med flot udsigt over marker.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Pederstrupvej 14, Rudkøbing så skal du være velkommen til at kontakte Michael Koll på telefon 27116843 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Pederstrupvej 14
5900 Rudkøbing
boligID: 9548
Kontantpris 595.000,-
Udbetaling 30.000,-
Ejerudgift pr. måned 900,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.577,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.172,-
Type Rækkehus
Bolig (BBR) 140m2
Værelser 4
Grundareal 516m2
Byggeår 1900
Energimærke E
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu