placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Havudsigt og stor naturgrund med egen strand

Boligtilbolig.dk har nu fornøjelsen at udbyde en af de meget få ejendomme i Odense kommune med havudsigt og strandgrund. Dette endda mindre end 15 minutter fra Odense centrum. Du får en stor naturgrund med masser af frugttræer lige ned til Odense Fjord med egen grund ned til stranden. Her kan du nyde naturen på Fjorden eller blot i haven som rummer masser af rum og muligheder for leg og hygge. Dette er i sandheden liebhaveri og en helt unik mulighed for at bo i ét med naturen og stadig tæt på byen.

Selve huset er løbende renoveret og fremstår stort set indflytningsklart. Det er holdt i en rå, men også charmerende stil med en blanding af materialer som originale trægulve, stål, brosten og synlige hanebånd. Huset indeholder entré med trappeforløb til 1. salen. Fra entréen er der adgang til spisestuen, som er i åben forbindelse med køkken/alrummet. Fra begge rum er der skøn udsigt til fjorden og naturen. Fra køkkenet er der adgang til grovkøkken og til badeværelset. Bemærk her det smukke gulv med brosten såvel i grovkøkken, som i badeværelse. Dette er med gulvvarme. I stueplan er der ydermere et soveværelse samt et disponibelt rum til opbevaring mm. Om man vil kan man indrette med direkte adgang fra entré til køkken, således der kan blive et ekstra soveværelse i stueplan.
På 1. salen er der for nuværende en stor stue med synlige hanebånd, trægulve og en ubeskrivelig smuk udsigt. Her er der ligeledes mulighed for at indrette med en væg i ende af stuen så der bliver et ekstra værelse.

Til huset hører et anneks, som for få midler kan indrettes i boligkvalitet. Det har været brugt som hyggerum/gildesal og mulighederne er mange for den kreative familie. Anneks ligger placeret i forhold til huset, således der kan bygges en havestue mellem de to bygninger. På den måde kan man få en skøn og lækker moderne havestue som kan fungere som en ekstra stue 8-10 måneder om året. Og man får direkte adgang fra huset til anneks så brugsværdien bliver endnu større.

Huset er et gammelt fiskerhus, hvor man trækker båden op og i fjorden for enden af grunden. I dag er der flere i området som har både og sejler ture på Fjorden. Det kan også være en havkajak, som er optimalt at sejle med langs kysten. Som sagt er der mange muligheder på grunden og det er virkelig en ejendom og grund som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Boligtilbolig.dk på tlf. 7020 2468 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Muslingevej 4

5240 Odense NØ

boligID: 11084

Kontantpris

3.598.000 DKK

Udbetaling

180.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.591 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

18.218 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

14.842 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

113 m2

Værelser

4

Grundareal

9138 m2

Byggeår

1923

Energimærke

D

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Muslingevej 4, 5240 Odense NØ.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Boligtilbolig.dk på 7020 2468 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering