Havudsigt i det hippe Kikkenborg

Ejendomsmægler boligtilbolig tilbyder nu dette hyggelige sommerhus med udsigt til Kertemindebugten, i det yderst attraktive Kikkenborg. Huset ligger højt, så der er skøn udsigt til Kertemindebugten. Skal du bade, er der 50 meter til den fælles badebro. Her er stille og roligt, men ønsker du mere liv kan du hoppe på cyklen og i løbet af 5 minutter er du i selve Kerteminde, som jo er kendt for sine charme og flere gode restauranter, cafeer, vinbar, vaffelhuse og meget mere.

Selve huset er et klassisk sommerhus i træ. Det er rigtig fint vedligeholdt, og står således klar til indflytning. Der er stue og køkken i samme rum. Her er loft til kip med synlige hanebånd. som er med til at give den rigtige sommerhusstemning.
Fra stuen er der udsigt til Kertemindebugten. Brændeovnen gør huset anvendeligt hele året og det er virkeligt hyggeligt i Kikkenborg på alle årstider. Trægulvene giver stemning, og er det godt vejr er der rig mulighed for at anlægge masser af terrasser rundt om huset. Badeværelset er fornuftigt i størrelsen og der er bruseplads. I soveværelset er der dobbeltseng og skabsplads. Her er der ikke loft til kip, da man i stedet hat bygget en hems så der bliver to ekstra sovepladser.

Det er et virkeligt hyggeligt sommerhus med bedste beliggenhed og udsigt. Et sommerhus som skal opleves, så tøv derfor ikke med at ring for en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Kikkenborg 31, Kerteminde så skal du være velkommen til at kontakte Uffe Englund på telefon 2845 1021 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Kikkenborg 31
5300 Kerteminde
boligID: 10179
Kontantpris 1.498.000,-
Ejerudgift pr. måned 944,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.119,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.359,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 38m2
Værelser 2
Grundareal 155m2
Byggeår 1991
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu