placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Halvt håndværker tilbud i Glamsbjerg

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu dette halve håndværker tilbud. Nuværende ejer har udført alt det grove arbejde med at rive ned, støbe, fuge murværk, der er 400 mm flamingo og armeret betongulve med varmeslanger, indlagt fiber til ejendommen mm. Der er installeret nyere pillefyr, men der er stadigvæk mulighed for at etablere gas i stedet for. Kommende ejer kan således bygge op på den måde som passer bedst til deres behov. Området er stille og roligt med skøn natur og godt lokalmiljø. Til villaen hører fin have og garage. For yderligere oplysning om hvad der er lavet ved villaen af nuværende ejer, er du velkommen til at ringe til sælger, som kan oplyse i alle detaljerne.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Michael Andersen på tlf. 25776790 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Stationsvej 8

5620 Glamsbjerg

boligID: 10582

Kontantpris

349.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.175 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

1.475 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

1.282 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

131 m2

Værelser

5

Grundareal

934 m2

Byggeår

1902

Energimærke

G

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

Thomas
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Stationsvej 8, 5620 Glamsbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Michael Andersen på 25776790 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering