God rumfordeling. Bo billigt midt i Tommerup

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu dette fine rækkehus, i Gartnervænget midt i Tommerup. Huset er veldisponeret, ligger i roligt område, hvor børnene kan lege trygt og man hjælper hinanden. Det er en velfungerende ejerforening og området fremstår således velholdt og hyggeligt. Du er tæt på sportsfaciliteter, skole, børnehave, bibliotek, legepladser og butikker til dagligt indkøb. Skal du pendle, er der blot 600 meter til toget som kører til Odense/Middelfart.

Selve huset indeholder entré med fin plads til garderobe. Der er adgang til lyst funktionelt køkken. Videre frem er der stor dejlig stue med fin plads til såvel spise- som opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til terrassen som er anlagt med fliser. Ved køkkenet er der praktisk bryggers med vaskefaciliteter samt gæstetoilet.
På 1. salen finder du 2 regulære værelser samt soveværelse. Der er stort badeværelse med brus.

Til huset hører carport og cykelskur som ligger ved parkeringspladsen som er 40 meter fra selve huset.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Gartnervænget 10, Tommerup så skal du være velkommen til at kontakte Niels-Erling Bruun-Larsen på telefon 2237 8204 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Gartnervænget 10
5690 Tommerup
boligID: 10318
Kontantpris 998.000,-
Udbetaling 50.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.694,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.113,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.576,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 98m2
Værelser 4
Byggeår 1981
Energimærke B
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu