placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

God ejendom med stort værksted

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder her en super fin ejendom med stort værksted hvor der er højt til loftet og port. Og med garage, som ligger i forlængelse af værksted er der ca. 70 m2. Hertil kommer loftrum over garagen. Med andre ord nogle super fine forhold til dig der har brug for ekstra plads til en hobby.

Selve boligen er løbende renoveret af nuværende ejer, og fremstår i fin stand, men stadig med flere muligheder for at udnytte denne rummelige ejendom. Du ankommer til entré med god plads til overtøj og fodtøj. Fra entréen kommer du ind i det nye køkken/alrum. Her er masser af plads til hele familien og gæster. I loftet er der synlige bjælker, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Selve køkken er holdt lyst og med mørk bordplade. Fra køkkenet er der udgang til nyere træterrasse, som i sommerhalvåret fungerer som en ekstra stue. Her er masser af plads til langbord, solsenge, krukker, grill og loungemøbler. Med andre ord de perfekte rammer til den gode sommerstemning.
Tilbage i ejendommen kan man fra køkken/alrummet gå på den nye 1. sal, som har 3 gode store værelser. Ydermere er her af nuværende ejer etableret et toilet på 1. salen. Går vi igen ned i stueplan er der badeværelse umiddelbart hvor du kommer ned. Bag væggen af dette er der to store rum, som for nuværende ikke bruges. Her kan man nemt indrette efter ønsker og behov. Der kan laves stor stue, forældreafdeling eller andet. Kig på plantegningen og brug fantasien - mulighederne er mange. I stueplan er der soveværelse og stue/multirum. Det er et stort rum som igen kan bruges til mange formål. Endelig er der bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggers er der adgang til værksted/garage. Her er der som nævnt igen mange muligheder for dig som kræver plads til en hobby eller andet. Til ejendommen hører fin have i forskudte niveauer. Der er en mindre kælder med adgang fra haven. Denne er fin til opbevaring. Mangler du ekstra plads til opbevaring er der også et havehus/skur.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Keld Jakobsen på tlf. 2719 6911 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skolevej 1

5560 Aarup

boligID: 11226

Kontantpris

995.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.147 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.433 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.343 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

215 m2

Værelser

6

Grundareal

1059 m2

Byggeår

1900

Energimærke

G

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Skolevej 1, 5560 Aarup.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Keld Jakobsen på 2719 6911 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering