God 3-værelses lejlighed med brugsret til privat have

Boligtilbolig ejendomsmægler udbyder denne 3-værelses lejlighed, tæt på byen, Syddansk Universitet, Odense Å og med mange gode indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.

Er du i bil vil du ankomme af bagdøren da lejligheden har egen carport og have. Herfra går du ind gennem den høje kælder, som i praksis fungerer som bryggers.

Via trappen kommer du op til lejligheden. Trappens repos kan bruges til sko og overtøj. I selve lejligheden er der gang med indbygget skabe. Fra gangen er der adgang til god lys stue. Fra stuen er der adgang til lille værelse.

Køkkenet er pænt stort og funktionelt med mindre spiseplads til 2-3 personer. Fra køkken er der udsigt ned til haven. Badeværelset er ligeledes i en god størrelse og yderst velfungerende. Soveværelset har plads til masser af skabe.

Til lejligheden hører 2 disponible kælderrum. Desuden er der fælles vaskekælder med egen vaskemaskine.

Forhaven hører til stuelejligheden, men indgangen er fælles. Baghaven som har sol det meste af dagen er privat og her er der carport.

Lejligheden har en større rumfornemmelse end m2 umiddelbart antyder. Dette skyldes specielt den megen plads der medfølger udenom.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Slåenvej 30, Odense SØ så skal du være velkommen til at kontakte Per Drews på telefon 4292 8233 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Slåenvej 30
5220 Odense SØ
boligID: 10183
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu