Gennemrenoveret villa

Ejendomsmægler boligtilbolig ~tilbyder her villa som er total gennemrenoveret og fremtræder indflytningsklar og med mange top lækre detaljer som skal opleves. Villaen ligger på stor ugenert grund og blot 200 meter fra golfbanen samt under 10 minutter til centrum og 5 minutter til motorvejen. Du hører til Ubberud Skole som har et rigtigt godt ry og der er skolebus eller børnene kan cykle på stierne. Lokalsamfundet i Vejrup er super velfungerende og her yderst stille og roligt med mange børnefamiler.

Selve villaen indeholder stor entré med funky hoveddør med små lysindfald der giver et flot indtryk når du ankommer men endnu mere når du er inde i villaen. Fra entréen er der glasvæg til kontoret, eller værelse om man ønsker. Ønsker man at lukke mere af til dette værelse kan der monteres en folie eller hænges et lækkert kraftigt gardin op der passer i stilen til resten af villaen. Fra entréen er der desuden adgang til gæstebadeværelset. Køkken/alrummet er mega stort.~ Der er naturligvis udgang til den store træterrasse fra køkken/alrummet. Opholdsafdelingen af stuen har masser af lys fra det store vinduesparti mod terrassen og haven. For enden af væggen er der indsats som kan give varme og hygge på de kolde dage. I værelsesafdelingen er der stort børneværelse som nemt kan opdeles i to værelser som det oprindeligt var. Desuden er der master bedroom samt lækkert badeværelse med karbad og bruseniche. I forbindelse med køkkenet er der stort bryggers med vaskefaciliteter.

Som sagt er villaen gennemrenoveret indenfor de sidste år og fremtræder som en ny og moderne villa. Alle rum har naturligvis gulvvarme. Der er trukket nyt el og det meste af VVS er skiftet. Dette er en villa som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Vejrup-Vej 9, Blommenslyst så skal du være velkommen til at kontakte Maja Abildgaard Madsen på telefon 2564 1116 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Vejrup-Vej 9
5491 Blommenslyst
boligID: 8446
Kontantpris 2.748.000,-
Udbetaling 140.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.774,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.197,-
Netto ekskl. ejerudgift 9.881,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 224m2
Kælderareal 0m2
Værelser 7
Grundareal 1284m2
Byggeår 1969
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu