placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Gennemrenoveret villa på dejlig stor grund

Gennemrenoveret villa på dejlig stor grund

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne store indflytningsklare villa i det populære Højby. Villaen er renoveret af nuværende ejer, og fremstår indflytningsklar. Til villaen er der stor have med mange muligheder for leg mm. Indkøb, skole og fritidsaktiviteter er alt sammen at finde i lokalmiljøet, som er yderst populært. Skal du pendle, er der nem adgang til motorvejen og stationen i Højby.

Selve villaen indeholder meget stort og lækkert bryggers med klinker og gulvvarme. Her er vaskefaciliteter og masser af plads til opbevaring. Fra bryggers kommer du ind i fordelergang, herfra er der adgang til 2 værelser samt badeværelse med gulvvarme. Fra gangen går du videre to trin ned i stort lækkert køkken/alrum med masser af plads. Køkkenet er lyst og med fyldninger. Her er masser af plads i de mange skuffer. Omkring kogepladen er der granit, og mod spisepladen er der bar så når der laves mad kan børn eller voksne sidde i baren og hygge. Der er klinker på gulvet, og her er naturligvis gulvvarme. Er det sommer kan du fra køkkenet gå ud på mindre terrasse, hvor du kan nyde kaffen i morgensolen.
Fra køkkenet er der åben forbindelse til meget stor stue med brændeovn. Her er plads til såvel spise- som opholdsstue. Hele stuen har parketgulve, og i loftet er der indbygget spots. Fra stuen er der udsigt til haven og den lille terrasse med morgensol. I forbindelse med stuen er der adgang til separat afdeling med egen indgang. Denne er for nuværende indrettet med soveværelse og værelse samt 2 disponible rum. Her kunne man evt. etablere et ekstra badeværelse, og få en decideret børne- eller forældreafdeling.

Endelig er der en meget stor have med trampolin og masser af plads til gynger, fodboldmål og hvad man ellers måtte ønske. Der er ligeledes en stor overdækket terrasse som kan bruges som en ekstra stue i hele sommerhalvåret.

Alt i alt en virkelig fin villa på en stor grund i attraktivt område.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Rikke Haurholm Breer Kej på tlf. 2427 6512 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hollufgårdsvej 21A

5260 Odense S

boligID: 10018

Kontantpris

2.398.000 DKK

Udbetaling

120.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.147 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

9.735 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

8.588 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

206 m2

Værelser

5

Grundareal

1263 m2

Byggeår

1966

Energimærke

D

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Hollufgårdsvej 21A, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Rikke Haurholm Breer Kej på 2427 6512 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering