Gennemrenoveret villa med skøn beliggenhed

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder denne gennemrenoverede villa i det rolige Agedrup. Villaen er netop blevet gennemrenoveret og fremtræder fuldstændig indflytningsklar for den kommende ejer. Huset har nypudsede ydremure, nye døre og vinduer, nye tagrender, nymalet tag og træværk, nyetableret terrasser, mens der indenfor er lagt nye gulve, nye døre lavet nye badeværelser, etableret bryggers og hele villaen er nymalet overalt og meget mere.
Med andre ord kan du rykke ind med dine møbler og nyde villaen fra første dag. Lokalområdet byder på alt du behøver i hverdagen med indkøbsmuligheder, skole, pasning, og skal du pendle, er du tæt på Ring 3. Odense centrum ligger kun 10 minutters kørsel fra huset og bybussen har stop tæt på boligen.
Selve villaen indeholder 3 gode børneværelser med god skabsplads. I børneafdelingen er der nyt badeværelse med flotte store fliser. Hoveddøren er ligeledes placeret i denne ende af villaen. Fra entre/gang kommer du ind i køkken-alrummet, som har et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti mod haven. Der er fra alrummet adgang til haven og den vestvendte terrasse.
Køkkenet er lyst og funktionelt med lækkert nyt køleskab og opvaskemaskine. Stuen, som ligger i forlængelse af køkken-alrummet er ligeledes med masser af lys. Faktisk er stuen så stor, at der nemt kan indrettes med flere stuer, og altså med mange muligheder for indretning. Der er ligeledes etableret en sydvendt terrasse med udgang fra stuen.
Forældreafdelingen har soveværelse med walk-in-closet samt stort badeværelse i samme stil som det andet badeværelse med store flotte klinker og moderne indretning. Her er naturligvis gulvvarme, stor bruseniche og nye bademøbler.

Endelig har huset et stort praktisk bryggers med vaske faciliteter, samt et stort ekstra værelse/kontor.

En super fin villa i skønt område som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Arendalsvej 8, Agedrup så skal du være velkommen til at kontakte Daniel på telefon 5192 4075 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Arendalsvej 8
5320 Agedrup
boligID: 9564
Kontantpris 2.148.000,-
Udbetaling 110.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.098,-
Brutto ekskl. ejerudgift 9.092,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.822,-
Type Villa
Bolig (BBR) 161m2
Kælderareal 0m2
Værelser 4
Grundareal 775m2
Byggeår 1965
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu