placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Gennemrenoveret villa med lækker tilbygning

Boligtilbolig tilbyder her en stor, dejlig og indflytningsklar villa, med skøn beliggenhed midt i Glamsbjerg på en yderst stille og hyggelig vej. Nuværende ejer, som er tømre, har gennemrenoveret villaen fra kælder til kvist og tilbygget en dejlig stor stue samt 2 værelser. Der er anlagt have og bygget terrasser så udearealer er lige så klar til hygge og samvær som indendørs.

Du ankommer til villaen via den ensrettet Teglværksvej. På forsiden af villaen er der en ny stor terrasse hvor der er god plads til at sætte krukker m.m. og hermed skabe et hyggeligt miljø. Det er på denne terrasse at den første morgensol kommer. I huset er der entre med trappeforløb til 1 salen. Fra entre som på nuværende tidspunkt kun bruges af gæster er der adgang til køkken alrum hvor der er masser af plads til langbord, sofahygge og lektiebord. Selve køkkenet er moderne med skuffer og indbygget bar. Fronter er i træ som er super flot, som går igen på de 2 badeværelser. Der er ligeledes, via 3 trin, adgang til den nye tilbygning som rummer stor lys opholdsstue med vinduer fra gulv til loft mod haven, hvilket giver en lækker følelse af at ude og inde smelter sammen. Fra stuen er der adgang til to gode værelser. Der er gulvvarme i stuen. I passagen mellem køkken og stue er der en stor bred trappe ned til garagen. Den store underjordiske dobbelte garage rummer nemt bil, cykler og meget mere. Her er hele 70 m2 med to snedkerporte. Denne indgang bruges i hverdagen. Tilbage i stueplan er der den gamle bagindgang som også er en lille entre. Her er forberedt til et tekøkken således denne afdeling kan udlejes eller bruges til kontor/behandlerrum/teenageafdeling. Her er således også badeværelse og skønt værelse med loft til kip og ovenlysvinduer. Alle 3 rum er udstyret med gulvvarme.

På 1. salen er der soveværelse med synlige hanebånd og walk-in-closet. Der er et mindre børneværelse samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Til villaen er der skøn terrasse med direkte adgang fra køkken alrummet. Her er sol fra formiddag til sen aften. Her er masser af plads til at skabe flere miljøer med spisebord, loungemøbler, solsenge, grill og masser af krukker med blomster. Haven er med græs og er lige til at gå til. Her er også fin plads til leg.
Det er en super fin villa som her udbydes til den kvalitetsbevidste køber. Ring til Joan på 28343542 og aftal en uforpligtende fremvisning og oplev selv denne skønne villa.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Rasmus Badstue Jensen på tlf. 25344757 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Teglværksvej 22

5620 Glamsbjerg

boligID: 10721

Kontantpris

1.948.000 DKK

Udbetaling

100.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.520 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.714 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.879 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

184 m2

Værelser

7

Grundareal

879 m2

Byggeår

1943

Energimærke

C

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Teglværksvej 22, 5620 Glamsbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Rasmus Badstue Jensen på 25344757 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering