placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Gennemrenoveret og med stor hal

Beliggende midt i naturen mellem Stegsted og Paarup, finder du denne gennemrenoverede lystejendom med park lignede have, og med tilhørende hal er den perfekt til en kombi af erhverv og bolig eller til dig med den pladskrævende hobby.

Du ankommer i stor entré på over 25 m2. Her er plads til et kontor da rummet er i værelseskvalitet med klinker og gulvvarme. Alle rum med klinker i denne lystejendom har naturligvis gulvvarme.
Fra entréen kommer du ind i super hyggeligt køkken/alrum med synlige bjælker kombineret med moderne lyst køkken med stort hjørnekøleskab fra Miele, indbygget kaffemaskine og masser af plads til den store kogekunst. Du har via hyggelig stentrappe nedgang til vinkælder, som har plads til at man kan sidde og nyde vinen i kælderen. Fra køkken/alrummet er der udgang til delvis overdækket terrasse med smukt kig til haven. Der er ligeledes adgang til lækkert gæstebadeværelse, som ligeledes er holdt i moderne stil. Videre ind i den store stue er der mange muligheder for indretning. Du kan have både spise- og opholdsstue. Du kan også lave bibliotek, eller vælge at dele op i 2 separate stuer. Som sagt er der mange muligheder afhængig af ønsker og behov. Der er naturligvis udgang til terrasse som er overdækket. Overdækningen er ca. 12 m2. går du videre ud har du over 100 m2 terrasse med rig mulighed for at indrette med krukker, havebord, gril, solvogne, parasoller og meget mere.
I stueplan er der ligeledes bryggers som bruges til den daglige adgang da man kan holde i carporten og gå direkte ind i tørvejr.
På 1.salen finder du 3 store værelser. Det ene med altan, som har den smukkeste udsigt til naturen. Soveværelset er et ægte Masterbedroom. Det er stort og med udgang til stor altan. Der er repos/mellem stue/kontor samt badeværelse med stor spa samt bruseniche.

Til ejendommen hører stor hal på 97 m2. I hallen er der indrettet isoleret kontor med varmepumpe. Der er toilet samt te køkken. Ydermere er der udhus.

Der er mulighed for at have heste på ejendommen da naboen har 4 hektar etableret hestehold som med fordel kan lejes.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Pia Jakobsen på tlf. 2086 5052 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Munkerodgyden 11

5200 Odense V

boligID: 8154

Kontantpris

4.900.000 DKK

Udbetaling

245.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.412 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

28.473 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

22.563 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

274 m2

Værelser

6

Grundareal

2694 m2

Byggeår

1962

Energimærke

D

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Dalig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Munkerodgyden 11, 5200 Odense V.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Pia Jakobsen på 2086 5052 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering