placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Gennemrenoveret og indflytningsklart rækkehus

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette fine rækkehus med stor garage og nem have med stor træterrasse, som er delvist overdækket. Huset er af nuværende ejer renoveret og fremstår indflytningsklart. Der er fin rumfordeling med vinkelstue, og hvis man ønsker det, kan der etableres et ekstra værelse, og stadig have en fin stue.

Selve huset indeholder en god rummelig entré med plads til overtøjet. Fra entréen, som også fungerer som fordelergang, er der adgang til huset vinkelstue. Her er der som i resten af huset nyere gulve. Stuen har masser af lys fra de store vinduer mod haven. Her er alle glas skiftet til lavenergi. Der er masser af plads til stort spisebord, og tilmed plads til et par hyggestole som kan vende både mod spiseafdeling som mod opholdsafdelingen som ligger i vinkel på spisestuen. Opholdsafdelingen er en lille hyggekrog, som man hvis man ønsker det, kan blive et ekstra værelse ved blot at sætte en væg op. Ved siden af spisestuen ligger det nyere køkken, som er holdt i hvidt med en lys grå bordplade. Her er masser af plads i skuffer og der er ligeledes plads til et cafebord og to stole så man kan spise i køkkenet eller bare sidde og hygge mens der laves mad. Køkkenet har adgang til bryggers med vaskefaciliteter og ekstra opbevaringsplads. I dagligdagen fungerer bryggerset som indgang~når du har parkeret i garagen og lukket den elektriske port med fjernbetjeningen. Så går du blot ud af garagen mod haven og ind i bryggers med dine vare så det er dejligt nemt. Huset har også nyere badeværelse i en god størrelse så der er fin plads. Her er klinker og stor bruseniche. Soveværelset er med skabsvæg og der er et ekstra værelse, som kan bruges til børneværelse/gæsteværelse/kontor mm.

Til huset hører nem have samt stor træterrasse, som er overdækket og med nyt tag. Der er fliser foran huset så man nemt kan holde med to biler foruden pladsen i garagen. Der er et godt naboskab og kvarteret er populært med kort afstand til indkøb, skole, børnehave, motorvejen som du ikke hører, da den ligger gravet ned på dette stykke. Ring endelig til Mia på tlf. nr. 4013 7882 og aftal en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Mia på tlf. 4013 7882 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Humlebivænget 99

5260 Odense S

boligID: 10809

Kontantpris

1.825.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.902 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.489 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.552 DKK

Type

Rækkehus

Bolig (BBR)

85 m2

Værelser

3

Grundareal

437 m2

Byggeår

1973

Energimærke

E

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Humlebivænget 99, 5260 Odense S.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Mia på 4013 7882 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering