Gennemrenoveret klassisk sommerhus op til grønt område og 25 meter fra Fyens bedste badestrand

boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder dette hyggelige sommerhus med stor grund op til grønt område. Huset er renoveret af nuværende ejer og fremstår 100 % indflytningsklar. Huset indeholder køkken/alrum med klinker, som alt sammen er holdt i lyse nuancer så der er masser af lys i rummet. Der er brændeovn som hygger og den kan opvarme hele huset uden problemer. Huset har 3 soveværelser, men det ene ligger i forbindelse med stuen og kan således også fungerer som en ekstra stue. Badeværelset er super lækkert med karbad og bruseniche. Det er med flotte fliser og renoveret i 2016. Der er solfanger som er monteret med kanaler så den blæser varm luft ind og giver cirkulation i huset hele året. Der er dræn om huset.

Til huset hører en skøn grund som for nuværende er indrettet med masser af gode terrasser og hyggekroge. Der er i den bagerste del af haven et skur til cykler mm. Fra haven er der udgang til det grønne område. Går du den modsatte vej er der 25 meter til nok Fyens bedste badestrand. Her er klart badevand og skal børnene have en is er der kun 300 meter til ishuset.

Alt i alt et super fint sommerhus som er klar til indflytning og masser af gode stunder med familien og venner.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Østre Strandvej 221, Otterup så skal du være velkommen til at kontakte Jolanta Anna Højgaard Rasmussen på telefon 4042 3104 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østre Strandvej 221
5450 Otterup
boligID: 9508
Kontantpris 975.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.948,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.008,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.543,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 56m2
Værelser 4
Grundareal 0m2
Byggeår 1937
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu