Gedigen villa fra 1912 med spændende indretning i "NEW YORKER" stil med store rum i stueetage og 1. sal - mulighed for flexbolig.....

">

Denne bolig kalder på kreativ udfoldelse - om det være sig musik el. kunst.

Smuk udsigt over skønt landskab med vådområde - hvor fuglelivet kan iagttages "NÅR TÅGEN LETTER".

Gedigen villa fra 1912 med spændende indretning i "NEW YORKER" stil med store rum i stueetage og 1. sal med skønt lysindfald og synlige bjælker og stolper.

Til ejendommen hører garage / værksted med betongulv og port samt direkte adgang til boligen. Ved etablering af værksted i denne garage, kunne man sætte et vinduesparti i med den smukkeste udsigt over natur med vådområde - det burde kunne inspirere en keramiker eller anden kunsthåndværker.

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra Ørbækvej med et dagligt kundeflow. Dejlig gårdsplads med gode parkeringsmuligheder.

Til ejendommen hører også ekstra fritliggende garage med port.

Ejendommen indeholder:

Hele underetagen af hovedhuset er indrettet med køkken åben til stue i bedste "NEW YORKER" stil med synlige bjælker og stolper. Køkkenet er et HTH køkken med træbordplader. Udgang til udestue med skønt lysindfald.

1. salen over hovedhuset er ligeledes indrettet som et stort rum med loft til kip og synlige hanebånd, lækkert lysindfald og skøn udsigt over smukt landskab. Udgang til Svalegang.

I husets sidebygning findes:

Badeværelse med flotte sorte elementer og terrazzo bordplade. Brus og håndklædetørrer samt klinker med gulvvarme.

Kontor

Bryggers med klinker og gulvvarme. Udgang til overdækket terrasse med skøn udsigt over landskab. Opgang til 1,sal over udhus som rummer repos (ikke godkendt til beboelse).

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Ørbækvej 225, Vejstrup så skal du være velkommen til at kontakte Nicky Strøander Marcussen Uller på telefon 28148781 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ørbækvej 225
5882 Vejstrup
boligID: 9559
Kontantpris 1.120.000,-
Udbetaling 60.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.480,-
Brutto ekskl. ejerudgift 4.428,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.947,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 167m2
Værelser 6
Grundareal 1098m2
Byggeår 1912
Energimærke C
Kælderareal 10m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu