Fyens Hoved - Hyggeligt fritidshus i naturskønne omgivelser

Beliggende på det populære Fyens Hoved, hvor du finder den uspolerede natur, med få sommerhuse på store grunde i rolige omgivelser. Her er hyggeligt med små boder langs vejen, friske fisk fra kutterne som sælges om formiddagen direkte fra fiskerne og sidst men ikke mindst er det ifølge DMI et af de steder i Danmark solen skinner mest. Huset er et velisoleret murstenshus der kan bruges hele året, som fremstår i virkelig pæn og velholdt stand. Huset er indrettet med stor åben stue med brændeovn, som nemt varme huset op på en smuk vinterdag. I stuen er der dejligt og naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Der er synlige bjælker i loftet og en rå væg i stuen som er med til at give huset karakter. Fra stuen er der åbent ud til lyst køkken samt alt det nødvendige i hårde hvidevarer. 2 værelser, hvor der i det ene er indbygget skab. Gang med vaskemaskine, Badeværelse med bruser. Der er stor overdækket terrasse, hvor der er godt plads til familie og venner, når de kigger forbi. Området har utroligt mange aktiviteter med mulighed for fiskeri, gode badestrande, vandsportsaktiviteter samt mulighed for indkøb i sommerhalvåret på Fyns Hoved Campingplads. Her har man virkelig mulighed for at nyde livet og koble af fra den travle hverdag. Det sidste foto i salgsopstillingen er et foto, hvor vi har fået vandskuret og malet huset facader, såfremt du som køber ønsker en ny og spænende facade, så har du en idé om, hvordan huset så vil præsentere sig.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Hulvej 27, Martofte så skal du være velkommen til at kontakte Erik Holkgaard Christensen på telefon 5124 5931 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hulvej 27
5390 Martofte
boligID: 8649
Kontantpris 1.495.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.349,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.119,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.403,-
Tjek boliglån
Type Fritidshus
Bolig (BBR) 70m2
Værelser 3
Grundareal 1788m2
Byggeår 1961
Energimærke
Etage 1
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu