placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Fyens Hoved - Hyggeligt fritidshus i naturskønne omgivelser

Beliggende på det populære Fyens Hoved, hvor du finder den uspolerede natur, med få sommerhuse på store grunde i rolige omgivelser. Her er hyggeligt med små boder langs vejen, friske fisk fra kutterne som sælges om formiddagen direkte fra fiskerne og sidst men ikke mindst er det ifølge DMI et af de steder i Danmark solen skinner mest. Huset er et velisoleret murstenshus der kan bruges hele året, som fremstår i virkelig pæn og velholdt stand. Huset er indrettet med stor åben stue med brændeovn, som nemt varme huset op på en smuk vinterdag. I stuen er der dejligt og naturligt lysindfald fra de store vinduespartier. Der er synlige bjælker i loftet og en rå væg i stuen som er med til at give huset karakter. Fra stuen er der åbent ud til lyst køkken samt alt det nødvendige i hårde hvidevarer. 2 værelser, hvor der i det ene er indbygget skab. Gang med vaskemaskine, Badeværelse med bruser. Der er stor overdækket terrasse, hvor der er godt plads til familie og venner, når de kigger forbi. Området har utroligt mange aktiviteter med mulighed for fiskeri, gode badestrande, vandsportsaktiviteter samt mulighed for indkøb i sommerhalvåret på Fyns Hoved Campingplads. Her har man virkelig mulighed for at nyde livet og koble af fra den travle hverdag. Det sidste foto i salgsopstillingen er et foto, hvor vi har fået vandskuret og malet huset facader, såfremt du som køber ønsker en ny og spænende facade, så har du en idé om, hvordan huset så vil præsentere sig.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Erik Holkgaard Christensen på tlf. 5124 5931 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hulvej 27

5390 Martofte

boligID: 8649

Kontantpris

1.495.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.349 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.604 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.646 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

70 m2

Værelser

3

Grundareal

1788 m2

Byggeår

1961

Etage

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Hulvej 27, 5390 Martofte.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Erik Holkgaard Christensen på 5124 5931 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering