Fritidsgrund beliggende ved "Gabet" på Nordøstfyn......... kig endelig forbi og se de fantastiske omgivelser med udsigt til både havet og marker!!!!

">

Fritidsgrund beliggende ved "Gabet" på Nordøstfyn.

Grunden har helt unik beliggenhed med god badestrand og fantastisk udsigt over indsejlingen til Odense Fjord, hvor man kan kigge på de mange skibe, der sejler til og fra Lindø - absolut en perle!

Området er ligeledes et yndet område for lystfiskere, hvad enten det er hornfisk, makreller eller ørreder man er på jagt efter.

I solnedgangen kan man også se marsvinene fiske og lege i vandet.

Området er et stort naturområde, som giver jer enestående muligheder for enten en vandretur eller en smuk cykeltur gennem landskabet.

Grunden er beliggende kun en halv times kørsel fra Odense og med kun 10 minutters kørsel til det hyggelige Kerteminde, hvor der er gode muligheder for indkøb, flere spisesteder, minigolf og meget andet.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Nordre Skovpark 41, Mesinge så skal du være velkommen til at kontakte Grethe Adamsen Dahl på telefon 40183860 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Nordre Skovpark 41
5370 Mesinge
boligID: 9175
Kontantpris 1.498.000,-
Udbetaling 75.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.050,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.392,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.128,-
Tjek boliglån
Type Fritidsgrund
Bolig (BBR) 0m2
Værelser
Grundareal 945m2
Byggeår
Energimærke
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu