Fritids- / Helårsbolig beliggende kun 1,5 km fra købmand og busstoppested med forbindelse til Svendborg / Odense / Nyborg

Fritids- / Helårsbolig beliggende kun 1,5 km fra købmand og busstoppested med forbindelse til Svendborg / Odense / Nyborg. Her er muligheden for at erhverve en fritids- / helårsbolig til en billig penge uden det er nødvendigt at have bil.

Til ejendommen hører dejlig lukket og ugenert have samt udhus med nyere tag. Sælger har også installeret nyt oliefyr i 2016 og olietank fra 2008.

På Langeland er du altid kun få km kørsel fra havet, hvor du finder godt fiskevand samt gode muligheder for sejlads i havkajak, wind- / kitesurfing samt dykning på vrag og undervandsjagt.

15 min kørsel til dejlig badestrand ved Drejet i Spodsbjerg. Her er der mulighed for at leje af små fiskebåde samt fiske i Put And Take sø.

Af andre spændende oplevelser på Langeland bør nævnes:

18 hullers golfbane i kuperet terræn med udsigt over Langelandsbæltet. Banen er spilbar året rundt.

Vilde heste. En flok på ca. 60 heste som lever frit i indhegnet naturområde

Skovsgård Gods. Økologisk landbrug med tilknyttet museer, økologisk madmarked og cafe

Tranekær Slot, hvor du kan gå en tur i TICKON - en slotspark fyldt med kunstformen "Land art"


Ejendommen indeholder:

Entre

Opholdsstue med plankegulv.

Spisestue med plankegulv.

Køkken

Fyrrum med brusebad.


1. sal indeholder:

Repos / opholdsstue med plankegulv

Soveværelse med plankegulv

Toilet

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Illebøllevej 8, Rudkøbing så skal du være velkommen til at kontakte Kirsten Bevan på telefon 6193 8855 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Illebøllevej 8
5900 Rudkøbing
boligID: 8890
Kontantpris 375.000,-
Udbetaling 25.000,-
Ejerudgift pr. måned 952,-
Brutto ekskl. ejerudgift 1.504,-
Netto ekskl. ejerudgift 1.328,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 102m2
Værelser 2
Grundareal 487m2
Byggeår 1910
Energimærke G
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu