placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Fritids- / helårsbolig med flot havudsigt og udsigt til Lohals Gl. havn med autentisk maritim atmosfære

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder fritids- / helårsbolig med flot havudsigt og udsigt til Lohals Gl. havn med autentisk maritim atmosfære. Ejendommen er af nuværende ejer nænsomt renoveret med gode arkitektoniske løsninger og smukke detaljer, som refererer til tidligere generationers anvendelse af ejendommen som fiskerhus. Nordstrandsvej kan tilnærmelsesvis i dag beskrives som "Langelands lille Skagen" - det er den stemning, som mange oplever med de smukke gamle huse og lyset på spidsen af Langeland, som spejler sig smukt i havet. Gå-afstand til skøn badestrand og en af danmarks smukkeste bøgeskove, "Vestre Stigtehave", med flotte gamle krogede træer - langelandsk urskov med 40 arter af træer og buske samt en mindre samling af eksotiske træer. Ved Vestre Stigtehave finder du også bålplads og shelter.

Om sommeren byder Lohals på flere gode spisesteder. Dine friske fisk fanger du måske selv eller henter ved kutteren på havnen. Dagli´Brugsen i Lohals byder på et bredt udvalg af dagligvarer. Brødene fra bageren i Lohals - en udsøgt kulinarisk oplevelse - har vundet flere priser ved konkurrencen "Danmarks bedste brød og kager", der arrangeres af foreningen Bager og Konditormestre i Danmark.

Farvandet omkring Langelands nordligste spids giver ideelle betingelser for fiskeri, havkajak og windsurfing.

Ejendommen præsenterer sig flot med skagensgul pudset facade og skøn lukket ugenert have med charmerende havehus og solrig terrasse med hyggeligt gårdmiljø.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig, hvor vi fra haven træder ind i entre og bryggers med skabs- og bordplads med vask. Badeværelse fra 2010 med brus og el-gulvvarme. Lækkert køkken fra 2010 åben til spise- og opholdsstue. Køkkenet præsenterer sig flot med hvide elementer og mørke bordplader samt synlige loftsbjælker, gipsloft, spot og klinkegulv. Fra køkkenvasken er der en smuk udsigt over ejendommens skønne have. Spise- og opholdsstuen har et dejligt lysindfald og flot udsigt til den skønne have samt udover havet, hvor du om sommeren kan nyde synet af flotte lystfartøjer. Spise- og opholdsstuen byder på unikke arkitektoniske løsninger, som fortæller en historie om husets tidligere liv og mennesker, som boede i lokalsamfundet. Historien fortælles af råpudset mur i stue, hvor murstenenes kontur leder tankerne hen på en svunden tid, hvor husene blev bygget med lodstok og håndværkernes erfaring og faglige stolthed. En sjov lille historie fortælles af loftsbjælken i stuen, som stammer fra et tidligere bindingsværkshus ,som dengang var beliggende ved Herregården Steensgård. I stueplan byder ejendommen også på værelse med klinker og skøn havudsigt.

På 1. salen er der fra repos adgang til rummeligt gavlværelse med flot havudsigt samt udsigt til maritim atmosfære ved Lohals Gl. havn. Fra repos er der ligeledes adgang til loftrum, som i dag er møbleret. Dette loftrum er dog ikke godkendt til beboelse på BBR-ejermeddelelse. Såfremt ny køber ønsker at få godkendt loftrummet til beboelse fordrer det byggeansøgning, etablering af flugtvej etc. For nærmere oplysninger kontakt boligtilbolig.dk eller husejer, som er selvstændig arkitekt.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Jan Ulrik Nielsen på tlf. 60 65 25 60 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Nordstrandsvej 10

5953 Tranekær

boligID: 10969

Kontantpris

1.695.000 DKK

Udbetaling

85.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.159 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.305 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.228 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

80 m2

Værelser

3

Grundareal

615 m2

Byggeår

1900

Energimærke

F

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5516
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Nordstrandsvej 10, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Jan Ulrik Nielsen på 60 65 25 60 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering