placeholder
Galleri
Kort
Fremvisning

Flot udsigt over Kertinge Nor med Kerteminde og Storebælt i baggrunden

Velholdt murermestervilla i gule sten og med tegltag. Ejendommen er kendetegnet ved en flot udsigt over Kertinge Nor med Kerteminde og Storebælt i baggrunden samt et fantastisk lysindfald i stuen. Ugenert have samt terrasse med markise. Kort afstand til Kerteminde.

Kerteminde er en hyggelig købstad med et godt handels- og foreningsliv. Kulturelt byder Kerteminde på spændende oplevelser såsom Johannes Larsen Museet. Johannes Larsen var en af Fynbomalerne, som søgte inspiration i det enkle liv i samklang med natur og familie. Kerteminde er også kendt for byens vartegn "Amanda" - granitstatue ved Langebro, som forestiller en ung fiskerpige. "Amanda" er udført af kunstneren Robert Lund Jensen i 1954. Hver sommer er Kerteminde vært for årligt tilbagevende begivenheder såsom Kirsebærfestivalen, Classic Fyn Rundt og Sail Extreme. Af andre seværdigheder bør også nævnes: Fjord og Bælt Centret, Vikingemuseet Ladby, Rudolf Mathis med stolte kulinariske traditioner samt den eksklusive golfbane Great Northern.

Ejendommen indeholder:

Rummelig entre med klinker og gulvvarme samt udsigt til Kertinge Nor. Dejligt Køkken med spiseplads og plankegulv samt flot udsigt over marker - udgang til skøn lukket have og sydvendt terrasse med markise.

Skøn opholds- og spisestue i vinkel med fantastisk lysindfald og flot udsigt over både marker og Kertinge Nor. Stuen emmer af hygge og hjemlig atmosfære med flot plankegulv og brændeovn. Fra stuen er der udgang til skøn udestue med den dejligste udsigt over både Marker og Kertinge Nor.

Bryggers med klinker og kig til Kertinge Nor. Badeværelse med brus og gulvvarme.

1. salen indeholder:
Repos med plankegulv og plads til kontor eller symaskinen. Skønt soveværelse med plankegulv og fantastisk udsigt over Kertinge Nor med Kerteminde og Storebælt i baggrunden. Rummeligt værelse med kvist, plankegulv samt skøn udsigt over Kertinge Nor. Dejligt værelse med plankegulv samt toilet.

Til ejendommen hører mindre kælder til opbevaring af god vin og kolde øl. Derudover er der carport samt frostfri udhus/ værksted.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Marianne Bach på tlf. 51244837 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Odensevej 205

5300 Kerteminde

boligID: 10501

Kontantpris

1.395.000 DKK

Udbetaling

70.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.380 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.663 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.957 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

140 m2

Værelser

3

Grundareal

701 m2

Byggeår

1951

Energimærke

E

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Odensevej 205, 5300 Kerteminde.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Marianne Bach på 51244837 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering