Flot moderniseret og indflytningsklar ejendom i attraktivt og lukket vænge

Flot moderniseret og indflytningsklar ejendom i attraktivt og lukket vænge

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne flotte og moderniserede ejendom med en særdeles god planløsning.

Ejendommen har fået en gedigen overhaling af de nuværende ejer, som blandt andet har installeret nyt køkken i 2018 fra Vordingborg og generelt fået gjort boligen lys og imødekommende.

Boligen er beliggende på det stille og lukkede vænge ”Svinget”, men har ligeledes udgang fra baghaven til Uglebjergvej. Fra hoveddøren er der til fods blot 600m til Aarupskolen samt små 800m til Møllebakken Børnehuset og 1.3 km Aarup Fritidscenter. Flere gode handelsmuligheder indenfor 1.5 km.

Boligen er i stueplan indrettet med en forældreafdeling med eget badeværelse med gulvvarme, stort soveværelse med indbygget skabsplads og entré med adgang til stuen. Børne-/ teenageafdeling med 2 gode værelser og et badeværelse med gulvvarme. Endvidere flot moderniseret køkken-alrum med nye lyse gulve og et skønt lysindfald fra de store vinduespartier mod syd. Her er ligeledes udgang til sydvendt terrasse, hvorfra solen kan nydes i den ugenerede og velanlagte have.

Ejendommens underetage udgøres af en høj og lys kælder med ”bryggers” med udgang til haven, vaskesøjle og grovkøkken. Endvidere viktualierum og disponibelt rum.

Boligen på 136 boligkvadratmeter er beliggende på en 1135 kvm velanlagt grund, hvoraf terrassen og en stor del af plænen er rettet mod syd. Der er således rig mulighed for at fange en solstråle, når vejret tillader det. Kommer familien eller vennerne på besøg, er der gode parkeringsforhold i den lange indkørsel, hvor der også er etableret en ekstra holdeplads. Endvidere carport med tilhørende skur.

Alt i alt en utrolig spændende ejendom, som grundet beliggenheden og planløsningen egner sig særdeles godt til børnefamilien, men som også rummer mange andre muligheder.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Svinget 6, Aarup så skal du være velkommen til at kontakte Thomas Søgaard Hansen på telefon 2031 0991 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Svinget 6
5560 Aarup
boligID: 10205
Kontantpris 1.695.000,-
Udbetaling 85.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.982,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.725,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.969,-
Type Villa
Bolig (BBR) 136m2
Kælderareal 45m2
Værelser 5
Grundareal 1135m2
Byggeår 1976
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu