Flot istandsat ferielejlighed beliggende ned til kysten i Bogense med lækker badestrand

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder flot istandsat ferielejlighed beliggende ned til kysten i Bogense med lækker badestrand.og godt farvand til sejlads med kajak, wind- / kitesurfing samt fiskeri.

Lejligheden er kendetegnet ved et godt lysindfald samt nem og overskuelig vedligehold - Her skal du bare bruge ferien og weekenden på at slappe af og nyde hinanden - ingen sure pligter som græsslåning mv.

Lejligheden indeholder:

Køkken åben til stue med udgang til sydvestvendt terrasse med eftermiddags- og aftensol. Dobbelt franske døre til soveværelse.

Soveværelse med udgang til dejlig terrasse med morgensol og udsigt til havet.

Badeværelse med brus og el-gulvarme

Kort afstand til centrum af Bogense, som er en smuk gammel Købstad med atmosfære og et dejligt café liv. På Cafe´ Kysten kan hele familien nyde et måltid i trygge rammer med legeplads, som giver forældrene tid til en ekstra kop kaffe.

Den gamle smukke købstad er kendetagnet bl.a. ved Sankt Nicolaj Kirke - en af danmarks få kirker med østvendt tårn, smuk gammel vandpumpe i træ på byens torv. Den Gamle Købmandsgård kan dateres tilbage til 1600-tallet. Varieret udbud af special og detailforretninger.

Moderne lystbådehavn samt byens gamle fiskerihavn med unik maritim atmosfære med restauranter, cafe´er og mulighed for at købe frisk fisk.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Grønnevej 8, Bogense så skal du være velkommen til at kontakte Per Forstad Johansen på telefon 30912101 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Grønnevej 8
5400 Bogense
boligID: 9360
Kontantpris 695.000,-
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift pr. måned 641,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.798,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.497,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 44m2
Værelser 1
Byggeår 1988
Energimærke G
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu