Fler-familiesejendom, Bed & Breakfast, Kunsthåndværker, Liberalt erhverv, fritidshuse, lystfiskere, selvforsynende ? - mulighed for flexbolig

Fler-families ejendom med 2 separate og fritliggende boliger. Beliggende på 4500 kvm. stor grund - mulighed for at være selvforsynende. Skøn have med smuk udsigt over kuperet landskab.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Til ejendommen hører dobbelt garage.

Tryggelev er beliggende mellem Bagenkop og Humble med indkøbsmuligheder i Brugsen, hos købmanden, bager og fiskebutik. Cykelafstand til badestrand og Tryggelev Nor - fuglereservat med op mod 70 forskellige arter som yngler, heraf flere sjældne fugle såsom: Rørdrum, plettet rørvagtel, rørhøg og skægmejse.

Ejendommen indeholder:


Bolig nr. 1: Boligen er indrettet med 2 afdelinger med hvert sit køkken (ikke godkendt på BBR).

Stue / værelse, køkken, fordelergang, badeværelse med brus og disp. rum.

Fordelergang med klinker. Badeværelse med brus. Værelse med udsigt til have.

Køkken åben til stue. Stue med udsigt over marker. 2 værelser.


Bolig nr. 2:

Udestue med brændeovn og flot udsigt over marker. Stue med klinker. Køkken med spiseplads. Fordelergang. Badeværelse med brus. Soveværelse med plankegulv. Værelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Tryggelev 36A, Humble så skal du være velkommen til at kontakte Michael Koll på telefon 2711 6843 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Tryggelev 36A
5932 Humble
boligID: 10091
Kontantpris 750.000,-
Udbetaling 40.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.796,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.999,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.650,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 247m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 4503m2
Byggeår 1890
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu