placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Fin og velplaceret rødstensvilla

Velkommen til Postkrogen 14 - dit måske kommende hjem.

Den fine og velplacerede rødstensvilla byder dig velkommen med højt til loftet, tre gode etager samt en regulær planløsning, som indbyder med mange forskellige indretningsmuligheder.

Du bydes velkommen i fordelingsentré, som giver dig gang til lyst og velholdt køkken - her med udgang til stor træterrasse som indbyder til mange gode stunder. Rummelig stue, badeværelse, trappeforløb til førstesalen med to værelser (mulighed for opdeling). Kælderen er med fin højde og pladsen til ekstra udfoldelse.

Der forefindes gode parkeringsmuligheder på egen grund, stor have med hyggelige kroge samt en blomstret have - til sidst men ikke mindst, er garagen med elektronisk port.

Har du endnu ikke bestilt en fremvisning af den velindrettede rødstensvilla - så sidder sælger klar til at høre fra dig allerede i dag på tlf.: 30803969.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Stella Andersen på tlf. 30803969 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Postkrogen 14

5540 Ullerslev

boligID: 11313

Kontantpris

1.045.000 DKK

Udbetaling

55.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.334 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

6.097 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.823 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

88 m2

Værelser

3

Grundareal

573 m2

Byggeår

1949

Energimærke

D

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Postkrogen 14, 5540 Ullerslev.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Stella Andersen på 30803969 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering