placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Fantastisk panorama havudsigt.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder højt beliggende sommerhus med ugenert og fantastisk panorama havudsigt. Beliggende på ugenert grund i bunden af lukket vænge.

Denne skønne ejendom indeholder skøn opholdsstue med loft til kip og dejligt lysindfald via ovenlysvinduer, hvor stjernerne også kan nydes. Fra opholdsstuen er der en fantastisk havudsigt med Fyn, Thurø og Tåsinge i baggrunden. Fra opholdsstuen er der udgang til vestvendt og solrig terrasse, hvor den skønne havudsigt og solnedgangen nydes med et koldt glas hvidvin på en varm sommeraften. Lækkert HTH køkken fra 2010, som fremtræder velholdt, lyst og venligt.

3 gode soveværelser med loft til kip samt badeværelse med brus og el-gulvvarme

Kort afstand til strand samt godt fiskevand. Dejligt naturområde med mulighed for fantastiske gåture. I Lohals er der indkøbsmulighed i Dagli'brugsen og hos den lokale bager, som har vundet både guld-, sølv- og bronzemedaljer for deres lækre bagværk.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning på 24269005..

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Conni Winterberg Nielsen på tlf. 24269005 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Humlevej 13

5953 Tranekær

boligID: 10605

Kontantpris

2.699.000 DKK

Udbetaling

135.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.741 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

13.793 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

11.083 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

68 m2

Værelser

4

Grundareal

1464 m2

Byggeår

1980

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

6M1A5454
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Humlevej 13, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Conni Winterberg Nielsen på 24269005 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering