Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Fantastisk 2-familie sommerhus med 2 huse på grunden.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk præsenterer sjældent udbudt sommerhus på i alt 101 kvm. bolig fordelt på 2 huse - begge med gode soveværelser og egne badeværelser. Hovedhuset udgør 64 kvm. bolig - annekset på 37 kvm. bolig præsenterer sig flot med 2 gode soveværelser med loft til kip og udgang til overdækket terrasse samt lækkert badeværelse med brus. Fantastisk 2-familie sommerhus med mulighed for at forkæle både den ældre generation og give teenagerne eller børnefamilien deres egen gode bolig.

Beliggenheden er helt i top i skønt ugenert sommerhusområde i Helnæs Bugten med de bedste muligheder for at udfolde sig i havkajak, windsurfe, fiske eller bare nyde badestranden med badebro, som ligger lige forenden af vejen. Det giver optimale forhold til at have havkajakken liggende i carporten og trække den ned til stranden. Grib muligheden nu - mange gode sommeroplevelser venter famile og venner !!

Hovedhuset på 64 kvm. bolig byder på den helt rigtige sommerhusstemning. Her samles familien til frokost og aftensmad. Køkkenet har et fantastisk lysindfald og byder også på spiseplads til de morgenfriske - måske du har nået en morgendukkert ved stranden inde husets andre gæster er vågnet? Spisestuen med plankegulv har vinduer på 3 sider og byder på et lys, som skal opleves - det kan simpelthen ikke beskrives. Opholdsstuen indbyder til hygge med plankegulv og brændeovn. Dejligt Soveværelse med plankegulv. Badeværelse med brus og god skabsplads.

Annekset på 37 kvm. præsenterer sig som et selvstændigt hus med eksklusiv indretning med 2 lækre soveværelser med loft til kip, plankegulv og fantastisk lysindfald. Egen entre med plads til overtøj samt lækkert badeværelse med brus. Egen overdækket terrasse med udgang fra soveværelset i gavlen. På terrassen nydes et koldt glas hvidvin på en varm sommeraften, hvor solen går ned i horisonten.

Inden for kort afstand af dette dejlige fritidshus ligger Svanninge Bakker, som er et kuperet naturområde på 280 HA, der byder på smukke gå- og løbeture samt unikke cykelture på mountainbike. Faaborg Golfklub byder på en flot og velplejet landskabs- og naturbane med en enestående beliggenhed i De Sydfynske Alper, som Svanninger Bakker ofte benævnes i lokalsamfundet. Der venter lækre gourmetoplevelser på Faldsled Kro og i den flotte gamle Købstad Faaborg med Byens karakteristiske Klokketårn og byporten Vesterport, som er en af de kun 2 tilbageværende byporte i Danmark fra middelalderen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Gitte Lund Pyrdol på tlf. 25780420 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Strandholmen 41B

5642 Millinge

boligID: 10869

Kontantpris

1.850.000 DKK

Udbetaling

95.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.674 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.816 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

6.734 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

101 m2

Værelser

2

Grundareal

1203 m2

Byggeår

1981

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler, HA

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Strandholmen 41B, 5642 Millinge.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Gitte Lund Pyrdol på 25780420 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering