Et-plansvilla med kælder med gildesal centralt beliggende i Stenstrup

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder et-plansvilla med kælder med gildesal centralt beliggende i Stenstrup med gå-afstand til skole og Idrætsanlæg med hal samt fodboldbaner.
Stenstrup er et velfungerende lokalsamfund med god infrastruktur med kort afstand til motorvej samt togforbindelse mellem Svendborg og Odense. Stenstrup byder bl.a. på Dagli´Brugs, slagter, blomsterbutik, pizzaria samt selvbetjeningsbibliotek. Børnehave, skole, lægehus, tandlægehus, fysioterapi og dyrlæge.

Til ejendommen hører garage samt lukket have.

Ejendommen indeholder:

Entre med garderobe og trappe ned til kælder. Dejligt og rummeligt køkken med spiseplads. Rummelig opholds- og spisestue.

Soveværelse samt 2 værelser. Badeværelse med badekar.

Kælderen indeholder: Gildesal, bryggers, toilet og fordelergang.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Lærkevej 2, Stenstrup så skal du være velkommen til at kontakte Allan på telefon 20 20 97 94 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Lærkevej 2
5771 Stenstrup
boligID: 10449
Kontantpris 895.000,-
Udbetaling 45.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.491,-
Brutto ekskl. ejerudgift 3.684,-
Netto ekskl. ejerudgift 3.219,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 120m2
Kælderareal 92m2
Værelser 4
Grundareal 760m2
Byggeår 1965
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu