Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Unik perle med fantastisk udsigt beliggende på Fynshoved - et af Fyens smukkeste naturområder

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder nu unikt sommerhus med havudsigt med foranliggende badestrand - en sjældent udbudt perle beliggende på Fynshoved - et af Fyens smukkeste naturområder med strandenge, skrænter og Korshavn, som i mange år var udgangspunkt for den traditionsrige sejlads Fyn Rundt.

Der er tale om spændende arkitektonisk ejendom bestående af 2 huse, som er bundet sammen via læmur, der danner rammen om skøn terrasse med hyggeligt gårdmiljø - herfra er der unik havudsigt, som både nydes når morgenmaden indtages, frokost og aftensmaden nydes i gode venners selskab eller som på en varm sommeraften, danner rammen om en romantisk aften, hvor et køligt glas rose' nydes i solnedgangens røde skær.

Hovedhuset opført i 1961og rummer køkken åbent indtil stue, som har stort vinduesparti, hvorfra den smukke havudsigt nydes og som giver et skønt lysindfald. Køkkenet er lyst og venligt og byder på god bord- og skabsplads. Stuen fremtræder indbydende med fantastisk lys med et touch af Skagensstemning. Brændeovnen skaber hygge og dejlig varme om aftenen, hvor en god bog nydes med en dejlig kop the. Der er toilet fra 2020 samt 2 soverum.

Annekset er fra 1992, som byder på gode arkitektoniske løsninger med 2 soveværelser med loft til kip og synlige hanebånd, hvilket skaber en hyggelig stemning samt god fornemmelse af rummene. Der er unikt lysindfald via gavlen, som udgøres af stort vinduesparti. Fra begge værelser er der udgang til haven, som for de morgenfriske byder på en dejlig start på dagen, i et med naturen, inden solen tørrer nattens dug af græsset. Entre og badeværelse med brus, er centralt placeret i annekset og skaber en god privat atmosfære i husets 2 soveværelser.

Til ejendommen hører garage.

Med husets grund og med den unikke placering er der god mulighed for eventuelt at lave et spændende projekt på grunden, hvor huset fra 1961 nedtages, og der kan opføres en ny og spændende arkitektonisk ejendom med annekset fra 1992, som en del af det nye projekt.
Fyns Hoved er et fantastisk naturområde med aner langt tilbage i historien med bosættelser i Stenalderen og Vikingetiden, Røverdalen, på den yderste spids af Fyns Hoved, henviser ifølge historiebøgerne til året 1287, hvor tidligere godsejer Marsk Stig Andersen af Scheelenborg Gods blev dømt fredløs, efter hverv som krigsminister i ledtog med 8 andre indflydelsesrige personer blev anklaget for at stå bag mordet på Kong Erik Klipping i Finnerup Lade. Fyns Hoved omgivet af havet skaber et helt specielt lys, hvilket har givet inspiration for Fynbomalerne Johannes Larsen og Fritz Syberg, som sammen med deres familier i starten af 1900-tallet opholdt sig her om sommeren.

Fyns Hoveds kuperede landskab med klinter og naturhavnen Korshavn blev dannet i istiden, og skaber i dag rammen for et rigt og sjældent dyreliv. Det tørre Storebæltsklima med gennemsnitligt ca. 450 mm. nedbør mod landsgennemsnittet på ca. 650 mm skaber et sjældent planteliv med flere sjældne planter: Hjorterod, Trekløft-Alant, Bugtet Frøstjerne, urteplanten Mark-Tusindgylden og Finger-Lærkespore, som man normalt kun oplever i det tørre sydeuropæiske fastlandsklima. Ved kysten kan du opleve Marsvin, hvor de små hvaler kommer tæt på kysten for at jage. Det rige fugleliv tæller bl.a. Edderfugle, Gravand, Toppet Skallesluger, Rødben og Skarv. Du kan også være heldig at spotte en Tårnfalk, Fjeldvåge og Skovhornugle.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Inge Svane på tlf. 31318600 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Sandvejen 95

5390 Martofte

boligID: 10652

Kontantpris

3.498.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.500 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

14.559 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

12.640 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

89 m2

Grundareal

1736 m2

Byggeår

1961

Etage

1

Værelser

5

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Sandvejen 95, 5390 Martofte.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Inge Svane på 31318600 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering