Nyhed
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

En perle i første række til vandet

Boligtilbolig.dk tilbyder her en unik mulighed for at nyde sommeren på 1. klasse og i 1. række til vandet og med en udsigt der er helt fantastisk.
Dette skønne sommerhus ligger på en stor grund med plads til masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Huset er indflytningsklart og med dejlige store terrasser rundt om huset, så man altid finder sol eller læ eller blot et spot med udsigt til vandet.

Selve huset er et ægte sommerhus i træ med loft til kip, åbent køkken alrum, og brændeovn så man kan bruge det på alle 4 årstider. Om vinteren er der hjælp at hente fra varmepumpen, som kan tændes via sms. Huset er indrettet med soveværelse med skabsplads og 2 børneværelser ligeledes med skabsplads. Badeværelset har hvide fliser og gulvvarme samt vaskesøjle. Leverummet har som sagt den skønneste udsigt til haven og vandet. Der er udgang til terrassen fra såvel spise som opholdsstuen. Ved spisestuen er der en læ krog, som bruges til at nyde måltider. Her er fint plads til 8-10 personer om et langbord, og der er stadig plads til grillen. Udgangen ved opholdsstuen er til en overdækket del af terrassen, men også en del som er åben. Terrassen er en ekstra stue om sommeren og den er rigelig stor til at indrette med flere miljøer. Fra haven er der adgang til stranden og om sommeren er der bro oppe hvor man kan hygge med at fange krabber eller man kan i foråret trække i vaders og stry rejer. Nuværende ejer har fanget mange rejer på den måde og en rejemad med friskfangede rejer smager bare bedre når man selv har fanget dem i forhaven.

Til huset er der et mindre skur og der er parkering med plads til 3 biler. Der er fibernet i huset, så skal der arbejdes hjemme eller streames, er der masser af power på nettet.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Anne Wendel Bastrup på tlf. 3024 2458 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Stubmarken 16

5874 Hesselager

boligID: 10880

Kontantpris

2.998.000 DKK

Udbetaling

150.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.973 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.649 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.888 DKK

Type

Fritidshus

Bolig (BBR)

81 m2

Værelser

4

Grundareal

1262 m2

Byggeår

1983

Etager

1

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

Thomas
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Stubmarken 16, 5874 Hesselager.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Anne Wendel Bastrup på 3024 2458 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering