placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder særdeles velholdt og indflytningsklar villa beliggende i det naturskønne område Brydegård ikke langt fra det attraktive område Brunshuse

Området er en perle, hvor man er omgivet af naturskønne omgivelser og en skøn idyl med fantastiske skovarealer og badestrande, som kun er beliggende en frisk gåtur væk. Det charmerende fiskerleje Brunshuse, som ligger i bunden af Helnæs bugten, ligger en lille kilometer væk, med udsigt til halvøen Helnæs. Helnæs Bugten er kendt som et af Fyens bedste spots til wind- / kitesurfing.

Boligen har også status som flexbolig, hvilket betyder at ejendommen både kan anvendes til fritids- og helårsbolig.

Ejendommen entreres via entre, hvor der er god mulighed for at komme af med jakken, og hvor der er flot trappe til huset 1. sal. Køkkenet er lyst og med velholdte elementer og god bordplads. Fra køkkenet er de adgang til hyggelig spisestue med klinkegulv og godt lysindfald. Skøn rummelig opholdsstue med skønt lysindfald, der skaber en hyggelig atmosfære med udsigt til dejlig solrig sydvestvendt terrasse, hvor du kan nyde mange aftner. Der er badeværelse med gulvvarme, brus og spots i loftet.

Du tager trappen til ejendommens 1.sal, hvor du kommer op i en fordeler gang, hvor du hurtigt får overblik over 1. salens faciliteter. Her finder du husets store soveværelse med masser at indbyggede skabe til opbevaring. 2 børneværelser, eller det ene kan også bruges anvendelse til hjemmekontor, hvis der er mere brug for det. Der er uudnyttet loftsrum, som let kunne udnyttes til ekstra værelse eller et badeværelse. Fra 1. salen kan vandet anes gennem træerne, og byder på fantastisk flotte solnedgange.

Til ejendommen hører mindre have med solbær, ribs, stikkelsbær, hindbær og æbletræer. Carport med redskabsskur / værksted samt gårdsplads af perlesten, som tillader parkeringsmulighed for hele familien, når de er på besøg.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Merete Hansen på tlf. 2041 8010 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Brydegaardsvej 7

5683 Haarby

boligID: 8710

Kontantpris

925.000 DKK

Udbetaling

50.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.323 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.762 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

3.288 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

119 m2

Værelser

4

Grundareal

650 m2

Byggeår

1930

Energimærke

E

Etage

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

michael
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Brydegaardsvej 7, 5683 Haarby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Merete Hansen på 2041 8010 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering