Ejendom med masser af potentiale i Odense M

Boligtilbolig.dk er glade for her at tilbyde en stor ejendom i Hunderup med masser af muligheder for køberen, som vil sætte sit eget præg på ejendommen. For nuværende fungerer ejendommen som 2 lejligheder, men den har status som villa. Man kan alt andet lige opdele til to ejerlejligheder om man ønsker dette. Ønsker du en stor villa med masser af plads og værelser er det et oplagt valg.

Selve villaen indeholder stor hall med trappeforløb til 1 salen. Fra hall er der adgang til gæstetoilet samt disponibelt rum. Disse to kan sammenlægges og så kan der etableres et badeværelse. Fra hall er der adgang til stor spise/opholdsstue med trægulve. Der er karnap mod vejen som giver masser af lys på sammen måde som de store vinduer mod haven. Der er udgang til overdækket terrasse med videre adgang til haven. Fra stuerne er der adgang til stort soveværelse med dobbeltdøre til haven. Køkkenet er med mindre spiseplads og ønsker man et stort moderne køkken alrum kan man åbne op til stuen eller soveværelset. På 1. salen er der fint køkken og badeværelse med kar og bruseniche. Her er 3 gode værelser. Igen kan man lave køkken alrum såfremt man vil lave lejligheder. Fra det ene værelse er der udgang til en stor sydvendt altan.

Kælderen er indrettet med flere gode disponible rum, hvoraf der er gulvvarme i to af dem. Der er ligeledes forberedt til at etablerer et badeværelse. Til villaen hører fin overskuelig have. En villa i Odense M med mange muligheder.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Hunderupgade 32, Odense M så skal du være velkommen til at kontakte Per Bloch-Kristensen på telefon 20476511 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hunderupgade 32
5230 Odense M
boligID: 9531
Kontantpris 2.598.000,-
Udbetaling 130.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.275,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.032,-
Netto ekskl. ejerudgift 9.492,-
Type Villa
Bolig (BBR) 204m2
Kælderareal 120m2
Værelser 6
Grundareal 408m2
Byggeår 1939
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
tk@boligtilbolig.dk

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu