placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Drømmer du om gårdbutik og avl af grøntsager på egen mark - og Bed and Breakfast ?

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder centralt beliggende rødstensejendom i Snøde med gå-afstand til DagliBrugs, busstoppested, skole og idrætshal. Ejendommen består af stuehus samt tidligere staldbygning på 71 kvm., som i dag tjener som bryggers, fyrrum, værksted og garage. Til ejendommen hører 5024 kvm grund, hvor der f.eks. kan holdes, hest, får eller du kan dyrke grøntsager til eget brug eller til salg ved din egen vejbod. Ejendommens beliggenhed ud til Snødevej er en oplagt mulighed for at sælge brænde, frugt eller grønt til øens mange turister. Ejendommens store gårdsplads med parkeringsmulighed giver optimale betingerlser for kundeparkering. Værksted og garage kunne f.eks. bygges om til gårdbutik.

Stuehuset byder på 190 kvm. bolig, som dog vil kunne udvides yderligere, da kun en del af 1. salen er udnyttet til beboelse. Dette kunne også være en oplagt mulighed for at bo flere generationer eller lave Bed and Breakfast.

Ejendommen opvarmes med træpillefyr samt luft-til-luft varmepumpe. Der er installeret solfanger til varmt brugsvand.

Ejendommen indeholder: Baggang med indgang til køkken med dejligt lysindfald. Spisestue med dejligt lysindfald samt opholdsstue en-suite med plankegulv og godt lysindfald. Entre, som er beliggende i lille tilbygning, kan evt. anvendes som kontor eller gårdbutik. I stueplan byder ejendommen også på soveværelse med korkgulv samt indbyggede skabe. Fra soveværelset er der adgang til badeværelse med karbad og væghængt toilet. Værelse med adgang fra opholdsstue med plankegulv og godt lysindfald.

1.salen er kun delvist udnyttet. Her vil der kunne etableres flere gode værelser samt badeværelse og evt. thekøkken. I dag byder 1.salen på 2 værelser med plankegulv og stort uudnyttet loftsrum.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Anne Alexie Bruun Jørgensen på tlf. 25700013 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Snødevej 43

5953 Tranekær

boligID: 10891

Kontantpris

499.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.460 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.588 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.086 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

190 m2

Værelser

6

Grundareal

5024 m2

Byggeår

1883

Energimærke

G

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Dalig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Snødevej 43, 5953 Tranekær.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Anne Alexie Bruun Jørgensen på 25700013 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering