placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Den smukkeste udsigt over Å dalen og skoven

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder her en villa med en helt unik beliggenhed i det populære Næsby. Villaen har 180 graders panoramaudsigt over Ådalen med Rydså og skoven. Det er en unik udsigt alle årets dage. Om sommeren står solen på terrassen, og du kan nyde solnedgangen over skoven. Foråret, hvor skoven er helt lys grøn og frisk, vinteren med frost og nogle dage frisk sne – efteråret med de mange gyldne farver og mosekonen der brygger. Det er en udsigt man aldrig bliver træt af, og som er yderst sjælden at få midt i Odense blot 5 minutters kørsel fra centrum af Odense.
Ejendommen er desuden beliggende i lukket vænge med direkte adgang til Kroggårdsskolen gennem en lille sti for enden af vænget, der er kort afstand til flere gode indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Selve villaen indeholder entré med indbyggede nye skabe med spejl og skydelåger. Fra entréen kommer du ind i køkken/alrum med den smukkeste udsigt. Der er nyt køkken fra Aubo. Det er holdt i hvidt med masser af skuffer og bordplads, så man kan have gang i den store madlavning. Den store kogeø er forlænget så den fungerer som bar/spiseplads, hvis nu der er nogen som trænger til en pause i madlavning og vil sidde med et glas vin eller nyde avisen og morgenkaffen. Bemærk at emhætten er indbygget i loftet, således den ikke tager udsigten når der laves mad eller man taler med dem der sidder i baren. Fra køkken/alrummet er der naturligvis udgang til delvist overdækket terrasse, og videre adgang til haven. Fra denne terrasse har man som sagt den smukkeste udsigt, og her er fin plads til langbord, grill og loungemøbler.
Tilbage i villaen er der ligeledes plads til langbord i køkken/alrummet, således man kan sidde 12-14 gæster om bordet og hygge. Fra køkkenet er der adgang til bryggers og garage, som er isoleret. I hverdagen kan denne indgang bruges når man kommer hjem med dagligvare mm. Rummet er desuden perfekt til viktualierum.
Tilbage i villaen er der i stueplan 3 store værelser med indbygget skabe. Der er badeværelse/gæstetoilet. Det er således en perfekt børneafdeling. Hele stueplan har nye gulve.

På 1. salen er der dejlig stue med udgang til overdækket altan. Om muligt er udsigten her endnu bedre end fra terrassen. Du kan således sidde i stuen og nyde udsigten. På denne etage er der ydermere stort soveværelse med skabsplads. Oprindeligt er det to værelser og ønsker man dette, kan det naturligvis reetableres. Der er badeværelse med bruseniche. Endelig er der værelse/kontor/walk-in-closet.
Villaen har krybekælder, som for nylig er blevet isoleret. Der er indlagt fibernet. Der er lagt nye fliser i indkørslen. Hoveddøren er ligeledes ny. Udhæng, træværk, vinduer mm. er ligeledes løbende vedligeholdt og villaen fremstår således indflytningsklar.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Gitte Reinhard Laursen på tlf. 2383 7966 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Udsigten 8

5270 Odense N

boligID: 10338

Kontantpris

2.998.000 DKK

Udbetaling

150.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

2.463 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

12.188 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

10.754 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

169 m2

Værelser

6

Grundareal

708 m2

Byggeår

1963

Energimærke

E

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Udsigten 8, 5270 Odense N.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Gitte Reinhard Laursen på 2383 7966 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering