Den gamle købmandsgård i Lumby

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder en historisk ejendom i det hyggelige Lumby. Det er den gamle købmandsgård, som af nuværende ejer er blevet renoveret med meget stor respekt for den oprindelige stil. Der er bl.a. lavet små spir på kviste i zink, som er en kunstudstilling værdig. Dette blev gjort i 2011, hvor taget blev skiftet og fik ekstra isolering. Farver på træværk er ført tilbage til de oprindelige farver.

Selve villaen er indvendig ligeledes renoveret. Her er masser af loftshøjde og lys, hvilket skaber en helt unik stemning i huset. I forbindelse med renoveringer er der tilført moderne islæt, som fuldspartlede glatte vægge og en praktisk masseovn som kan varme det meste af stueplan op samt en del af 1. salen. Der er ligeledes udført vandskurede vægge i stuen. Selve købmandsbutikken, som i dag fungerer som køkken alrummet, er helt unikt og et fantastisk leverum. Her er rummeligt og tilmed en brændeovn, som kan give ekstra hygge på en frostklar vinterdag med simremad fra masseovnen og hyggeligt selskab. I midten står arbejdsbordet, hvor den gamle bordplade fra købmandsbutikken er genbrugt. Badeværelset er top lækkert med gulvvarme og stor bruseniche. Den lille stue, som nærmest er et lille orangeri, har gulvvarme, fantastisk lysindfald og udgang til haven. Her kan I nyde kaffen, mens solens varme får en til at føle, at man næsten sidder ude. Er vejret til udeliv, er der en stor dejlig træterrasse med hyggelige vindrueranker. Der er rigeligt med plads til langbord, solsenge, stor grill og udekøkken. Fra terrassen er der adgang til den store have med frugttræer og plads til leg. Tilbage i huset er der stort bryggers med vaskefaciliteter.
På 1. salen finder du hele 4 store værelser samt en stue/fællesrum. Her er ældre badeværelse, som er klargjort med nye VVS-installationer til renovering. Fra fællesrummet er der adgang til stort loftsrum, som er i beboelseskvalitet. Det har været brugt til festsal og legerum mm. Det er super lækkert og smukt med synlige hanebånd og trægulve samt gamle staldvinduer i gavlen. Her er igen en brændeovn som kan skabe ekstra hygge og varme. Som tidligere nævnt er taget fra 2011 og isoleret.

Fra bryggers er der adgang til baglokale med nedgang til kælder, der tidligere var købmandens lager. Der er her også udgang til garagen og dør til 3 disponible, isolerede hobbyrum. Garagen rummer rigeligt bilen og alle cykler, barnevogne, trailer og årets forbrug af brænde.

Dette er en helt unik mulighed for at bo tæt på byen men alligevel midt i naturen. Fra haven er der udsigt til marker. Der er mulighed for at forpagte denne mark, hvis man ønsker heste, får eller måske andre dyr i baghaven. Det er en ejendom som skal opleves for at få det sande indtryk så tøv ikke med at booke en fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se H.C. Lumbyes Vej 53, Odense N så skal du være velkommen til at kontakte Jane Friis Salzmann på telefon 4270 9496 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

H.C. Lumbyes Vej 53
5270 Odense N
boligID: 10075
Kontantpris 2.998.000,-
Udbetaling 149.999,-
Ejerudgift pr. måned 2.370,-
Brutto ekskl. ejerudgift 11.818,-
Netto ekskl. ejerudgift 10.545,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 197m2
Kælderareal 25m2
Værelser 9
Grundareal 1584m2
Byggeår 1917
Energimærke D
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu