Delevenlig lejlighed med skøn udsigt, altan og indflytningsklar

Boligtilbolig.dk ejendomsmægler tilbyder nu denne super fine lejlighed med skøn udsigt til grønt område og Odense Å. Lejligheden ligger i gåafstand til byen og der er masser af muligheder for indkøb i lokalområdet. Skal du ud og have frisk luft er der rig mulighed langs åen og ejerforeningen har tidligere haft en kano som gav mulighed for en tur på selve åen. Selve lejligheden fremstår i super stand og er indflytningsklar. Ønsker man en delelejlighed er dette også muligt.
Selve lejligheden rummer i stueplan et stort køkken/alrum med lyst køkken med skuffer fra Kvik. I selve køkkenet og spiseafdelingen er der klinker på gulvet. Der er masser af lys, og der er en indbygget bar i køkkenet, hvor man kan sidde og spise og med udsigt til haven.
Alrummet er en lys stue med udsigt til grønt område og videre ned til Odense Å. Denne del har trægulve. Fra entreen, som er en del af køkkenet, er der udgang til svalegang som i praksis fungerer som altan, da der ikke er nabo til den side hvor lejligheden ligger yderst.
På 1 salen er der mindre repos og to værelser. Det ene værelse har indbygget skab. Det store værelse har altan. Endelig er her badeværelse med bruseniche og håndklædevarmer.
Til lejligheden hører garage og der er adgang til fælles have. Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt. Taget er således fra 2009 sammen med kviste. I den forbindelse blev der også isoleret ekstra. Vinduerne er fra 2005. Det er således en ejendom med få omkostninger til vedligeholdelse de næste mange år.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Skt. Jørgens Gade 54F, Odense C så skal du være velkommen til at kontakte Steen Rokkjær på telefon 2163 5540 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skt. Jørgens Gade 54F
5000 Odense C
boligID: 10118
Kontantpris 1.698.000,-
Udbetaling 85.000,-
Ejerudgift pr. måned 2.139,-
Brutto ekskl. ejerudgift 6.722,-
Netto ekskl. ejerudgift 5.995,-
Tjek boliglån
Type Ejerlejlighed
Bolig (BBR) 67m2
Værelser 3
Byggeår 1857
Energimærke E
Altan 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu