Dejlig villa med smuk udsigt til naturen

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne indflytningsklare villa beliggende på en skøn grund, midt i den smukke natur og alligevel tæt på dagligdagens nødvendigheder. Villaen er løbende renoveret og rigtigt godt vedligeholdt. Der er super skønne uderum og terrasser, samt stort værksted og garage til villaen. Ja – genboen er en gartner, men efter kl. 15.30 er der ingen aktivitet og der er ikke lys i drivhusene om aftenen, så du er praktisk talt ugenert af dem.

Selve villaen indeholder stor entré med klinker og dejlig gulvvarme. Her er masser af plads til overtøj til så dig som dine gæster. Gæsterne kan også benytte den fine indgang på den anden side af villaen, hvor der også er lidt garderobeplads. Fra entréen er der adgang til fint gæstetoilet. Fra entréen er der ligeledes adgang til køkken fra Vordingborg Køkkener (2000), som er med fyldningslåger. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen. Her er masser af lys, og masser af muligheder for at indrette med spiseplads og opholdsstue. Fra stuen er der via mellemgang/ kontor adgang til bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads. Her er der ligeledes gulvvarme.
Fra bryggers er der adgang til fint disponibelt rum, som kan bruges til kontor/ værelse mm. Tilbage i entréen er der også adgang til fint regulært værelse. Der er ligeledes opgang til 1. salen, som rummer stort repos der giver adgang til to børneværelser og et stort soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til overdækket terrasse. Her kan udsigten nydes over det Fynske landskab. Her er endda mulighed for at bygge en terrasse mere over taget på bryggers således man får en ”tagterrasse”. På 1. salen finder du også badeværelset. Her er rummet hvor sælger ikke har renoveret, og det er således op til køber om/og hvordan det skal indrettes.

Til villaen hører som sagt stor garage og værksted. Der er overdækket terrasse og stadig masser af terrasser omkring villaen. Vinduer er løbende skiftet ud omkring 2003-2007. Taget er fra 2004. Villaen ligger på en yderst stille vej stort set uden trafik. Det er kun de lokale som bruger vejen eller motionisterne på cykel som ynder at cykle turen for at nyde naturen.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Skærevej 19, Odense S så skal du være velkommen til at kontakte Anette Jytt Metzsch på telefon 2449 2443 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skærevej 19
5260 Odense S
boligID: 10080
Kontantpris 1.948.000,-
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.492,-
Brutto ekskl. ejerudgift 7.688,-
Netto ekskl. ejerudgift 6.859,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 149m2
Kælderareal 0m2
Værelser 5
Grundareal 854m2
Byggeår 1880
Energimærke C
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu