placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Charmerende rødstens murermestervilla med smukt skifertag

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder charmerende rødstens murermestervilla med smukt skifertag. Ejendommen er smagfuldt indrettet og renoveret med respekt for husets oprindelige arkitektur og byder bl.a. på lækkert køkken fra 2019 med porcelænsvask. Spise- og opholdsstue en-suite med fantastisk lysindfald, højt til loftet og stuk. 1.salen er renoveret og fremtræder særdeles indbydende med loft til kip og smukke plankegulve.

Skøn, lukket og ugenert prydhave, som er en lille skøn oase, hvor udelivet nydes i skønne omgivelser med flere solrige kroge og overdækket terrasse, som giver dejlig skygge i middagssolen og aftenen nydes, når dukken falder.

Velkommen indenfor i denne skønne bolig som præsenterer sig flot med lækkert IKEA køkken fra 2019 med porcelænsvask og plankegulv. Køkkenet er lyst og venligt med smuk udsigt til husets skønne have.
Dejlig spise- og opholdsstue en-suite med vinkel, hvor ekstra værelse kan etableres. Stuen præsenterer sig flot med højt til loftet og stuk. Fantastisk lysindfald og smukke plankegulve. I stueplan byder huset også på toilet med autentisk slip og træk. Entre med plankegulv og trappe til 1. sal.

1. salen fremtræder lys og venlig. Repos med plankegulv og loft til kip og synlige hanebånd. Lækkert soveværelse med loft til kip, synlige hanebånd og plankegulv. Fra soveværelset er der adgang til skønt walk-in-closet med plankegulv, loft til kip og synlige hanebånd. Lækkert badeværelse med brus, som fremtræder rummeligt med god loftshøjde og synlige hanebånd. Dejligt værelse med loft til kip og synlige hanebånd, plankegulv og skøn udsigt til ejendommens smukke have.

Kælderen har indgang fra have og byder på vaskekælder og disponibelt rum.

Ejendommen opvarmes med naturgas. I kælderen er luft-til-luft varmepumpe varmekilde.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Karin Becker på tlf. 40820891 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Skalbjergvej 1

5492 Vissenbjerg

boligID: 11003

Kontantpris

1.245.000 DKK

Udbetaling

65.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.395 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

7.254 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

5.738 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

111 m2

Værelser

4

Grundareal

690 m2

Byggeår

1902

Energimærke

D

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Skalbjergvej 1, 5492 Vissenbjerg.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Karin Becker på 40820891 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering