Charmerende ejendom på 1.870 kvm naturskøn grund

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk kan nu byde velkommen til dette charmerende hus, som ligger tilbagetrukket og ugeneret fra en i forvejen ugeneret og blind vej. Huset ligger på en stor og naturskøn grund på 1.870 kvm, som grænser op til skøn lille dam på den ene side og udsigt til marker på den anden side, hvor diverse vildt dyr af og til viser sig.

Huset i 2 plan som er fra 1920 fremstår velholdt og plejet med respekt for dets alder, hvor blandt andet de synlige loftbjælker i det meste af stueetagen bidrager til den daglige hygge.
Boligen indeholder i stueplan lyst køkken med god skabsplads, synlige loftbjælker og udsigt til den velanlagte have. Lys stue i vinkel med god mulighed for både spise- og opholdsafdeling. Her er ligeledes synlige loftbjælker. Fra stuen er der adgang til badeværelse med både badekar og brus. Endvidere entré og bryggers med opgang til husets 1. sal, som byder på: Repos. Gennemgangsværelse/kontor hvor man har åbnet op til kvist, hvorfra der er en skøn udsigt over marker. Værelse med udsigt over marker.

Udover ejendommens boligkvadratmeter finder du 46 kvm fordelt på garage og værksted. Skøn vestvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes.

Grundstørrelsen byder endvidere på gode muligheder for til/-ombygning, hvor du kan sætte dit eget præg på boligen, således den opfylder lige netop dine krav.
Alt i alt en ejendom med mange gode muligheder, beliggende på en stor naturskøn grund i fredelige omgivelser.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Voldbrovej 4, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Brian Thinggaard Jørgensen på telefon 2619 0215 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Voldbrovej 4
5610 Assens
boligID: 10064
Kontantpris 698.000,-
Udbetaling 35.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.268,-
Brutto ekskl. ejerudgift 2.809,-
Netto ekskl. ejerudgift 2.500,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 94m2
Kælderareal 5m2
Værelser 3
Grundareal 1870m2
Byggeår 1920
Energimærke G
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu