placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Charmerende byhus med skøn gårdhave

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder charmerende byhus med rødt tegltag og skøn gårdhave. Beliggende i de attraktive kvarterer omkring Vor Frue Kirke - Assens vartegn og Fyns største kirke efter Odense Domkirke. Vor Frue Kirke er også kendt for Danmarks ældste drengekor, Syngedrengene, som har eksisteret i mere end 160 år. Bysbarnet Jacob Gade vandt stor berømmelse for sin Tango Jalousi fra 1925.
Kulturelt byder Tobaksgården på et spændende og varieret program. Ligeledes byder Torø Huse forsamlingshus på koncertoplevelser i genren folkemusik med optrædende fra både ind- og udland.
Assens danner gode rammer for det moderne familieliv med børnepasning, skole, indkøb, sportsfaciliteter, lystbådehavn og hyggelige spisesteder.

Velkommen indenfor i dette hyggelige byhus med den skønne og solrige gårdhave med smuk udsigt til Vor Frue Kirke. Køkken med god bordplads og udgang til skøn gårdhave. Hyggelig opholdsstue med plankegulv og synlige loftsbjælker. Spisestue som med opsætning af let væg vil kunne anvendes som soveværelse. I stueplan byder huset også på badeværelse med brus. Entre med trappe til 1. sal, som byder på repos med mulighed for soveplads samt værelse med loft til kip og synlige hanebånd.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Bjarne Holk Jul Larsen på tlf. 50166741 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Adelgade 13

5610 Assens

boligID: 11071

Kontantpris

895.000 DKK

Udbetaling

45.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.231 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

5.475 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

4.312 DKK

Type

Rækkehus

Bolig (BBR)

77 m2

Værelser

2

Grundareal

69 m2

Byggeår

1850

Energimærke

D

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Adelgade 13, 5610 Assens.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Bjarne Holk Jul Larsen på 50166741 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering