placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Charmerende bolig på 80 kvm. beliggende på skøn 1096 kvm. grund.

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk udbyder charmerende bolig på 80 kvm. beliggende på skøn 1096 kvm. grund. Boligen er charmerende og hyggelig - et godt match for den enlige eller et par.

Ejendommen er beliggende i Nørre Aaby. Nørre Aaby er en dejlig by med gode indkøbsmuligheder samt togforbindelse til Jylland og Odense. Nørre Aaby har 2 skoler begge med 0-10 klasse samt vuggestue og børnehave. Sportsfaciliteter findes i Nørre Aaby Idrætspark, som byder på fodboldbaner, tennisbaner samt hal og motionscenter.

Ejendommen indeholder:
Entre med trappe til 1. sal. Lyst og venligt badeværelse med brus. Skønt landkøkken med flotte vitrineskabe og god bord- og skabsplads. Hyggelig stue med brændeovn samt kontor. På 1. salen finder du husets soveværelse.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Ketty Elise List på tlf. 20722169 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Baaringvadvænget 3

5580 Nørre Aaby

boligID: 11026

Kontantpris

495.000 DKK

Udbetaling

25.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.103 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

3.067 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.442 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

80 m2

Værelser

3

Grundareal

1096 m2

Byggeår

1887

Energimærke

E

Etager

2

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

IMG_7339
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Indehaver, Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Baaringvadvænget 3, 5580 Nørre Aaby.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Ketty Elise List på 20722169 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering