Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
720º billeder
Kort
Fremvisning

Centralt beliggende baghus i Odense C med egen terrasse

Velkommen til Dronningensgade 68B i hjertet af Odense centrum. Det 2-plans baghus, som boligtilbolig.dk nu udbyder til salg er en del af en lille ejerforening bestående af 4 lejligheder (3 i hovedhuset mod gaden samt baghuset, som altså nu udbydes til salg). Boligen fremstår meget velholdt ude og inde.

Boligen indeholder i stueplan lys stue og alrum med klinker og gulvvarme - IKEA køkken indsat af nuværende ejer fra 2020 m. alt i hårde hvidevarer herunder opvaskemaskine - flot badeværelse m. gulvvarme, brus og toilet. På 1. sal stort soveværelse med gode opbevaringsmuligheder og masser af lys og god rumfornemmelse takket være de store zinkbelagte kviste mod gården og terrassen.

Fra stuen er der udgang til noget nær et unikum: Én stor terrasse, som ejer af baghuset har eksklusiv brugsret til! Terrassen er en lille oase i sig selv med plads til både afslapning, urban-gardening og sammenkomster med venner og/eller familie. Solen kan nydes store dele af dagen qua dens orientering mod syd og øst.

Til ejendommen hører brugsret til vaskefaciliteter samt adgang til eget kælderrum. Som ejer af bolig i Dronningensgade kan parkeringslicens erhverves ved Odense Kommune.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Sara Eyde Theill på tlf. 24200093 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Dronningensgade 68B

5000 Odense C

boligID: 10952

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

61 m2

Værelser

2

Byggeår

1884

Energimærke

D

Etager

1

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden, og især Jakob som var mægler på sagen fremstod kompetent og imødekommende hele vejen igennem.

Pernille og Søren

jakob_boesen
Jakob Præstegaard
boligtilbolig.dk
Ejendomsmægler

Jakob er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Dronningensgade 68B, 5000 Odense C.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Sara Eyde Theill på 24200093 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering