Byggemodnet byggerund på 1377 kvm. beliggende i naturskønne omgivelser.

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder byggemodnet byggerund på 1377 kvm. beliggende i naturskønne omgivelser. Der er ført vand, kloak, el og naturgas ind på grunden.

Fibernet ligger i vejen, men er ikke ført ind til grunden.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Melbyvej 35, Søndersø så skal du være velkommen til at kontakte Ann Carina Kajhøj Jensen på telefon 61763274 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Melbyvej 35
5471 Søndersø
boligID: 9195
Kontantpris 175.000,-
Udbetaling 25.000,-
Ejerudgift pr. måned 348,-
Brutto ekskl. ejerudgift 824,-
Netto ekskl. ejerudgift 687,-
Tjek boliglån
Type Helårsgrund
Grundareal 1377m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu