placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Byens bedste udsigt

Boligtilbolig tilbyder nu denne penthouse lejlighed midt i Assens. Fra lejligheden store altan har de den skønneste panoramaudsigt over byens tage og videre ud over havet. Du har unik udsigt til Vor Frue Kirke, Sukkerengen, Bogøfærgen og hele bymidten som ligger blot 2 minutter fra lejligheden.

Lejligheden indeholder entre med god plads til opbevaring/garderobe. I praksis bliver det store repos på trappen brugt til garderobe. Fra entre kommer du ind i lejlighedens leverum. Her er skøn spisestue med plankegulve som i resten af lejligheden. Du har delvis opdeling til opholdsstuen, som har udsigt over byen og udgang til den super skønne altan. Her er fin plads til bord og stole, så man i godt selskab kan nyde en middag på 1. klasse, når det kommer til udsigten. Tilbage i lejligheden er der fint køkken samt badeværelse i god størrelse, således der er plads til vaskefaciliteter.

Lejligheden er en del af en sund og velfungerende ejerforening. Man har adgang til den fælles og særdeles hyggelig have. Der er vaskekælder samt depotrum i kælderen. I gården er der overdækket cykelparkering. Alt i alt en veldisponeret og velholdt lejlighed med den skønneste udsigt, som skal opleves.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Stig Hardbo Jørgensen på tlf. 20161217 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Ny Adelgade 4A

5610 Assens

boligID: 10601

Kontantpris

698.000 DKK

Udbetaling

35.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.483 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

2.887 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

2.521 DKK

Type

Ejerlejlighed

Bolig (BBR)

73 m2

Værelser

2

Byggeår

1900

Energimærke

E

Altan

0.0000

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Ny Adelgade 4A 3, 5610 Assens.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Stig Hardbo Jørgensen på 20161217 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering