Butik med Assens bedste strøgbeliggenhed lige over for REMA 1000. Tilhørende 170 kvm. eksklusiv bolig med ugenert gårdhave.

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder butik med Assens bedste strøgbeliggenhed lige over for REMA 1000 med et dagligt flow af både lokale kunder og turister. Gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed.

Stor facade med gode udstillingsvinduer ud modØstergade. Ugenert gårdhave, som er en Oase midt i byen med træer og lille sø - oplagt som udeservering for restaurant / café.

Ejendommen udgøres af 162 kvm. erherv samt 170 kvm. bolig. Boliggen ligger ugenert med indgang fra gårdhaven.

Arkitektonisk er boligen gennemført med franske altaner samt facade til gårdhave med sprosset vinduesparti fra stueplan til 1. sal, som giver et fantastisk lysindfald.

Køkken-alrum med loft til kip i 1.sals højde, giver sammen med 1.salen med opholdsstue og værelse med loft til kip, en dejlig rumfornemmelse.

Boligen og gårdhaven er et ugenert frirum midt i byen qua veldisponeret gårdhave med træer, som skaber en privat og hyggelig atmosfære. Fra 1. salen er der en flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke - stemningen er næsten helt sydlandsk.

Erhvervsdelen udgøres af:

Butikslokale med stort vinduesparti ud modØstergade, danner perfekte rammer for synlighed og produktpræsentation. Mødelokale / frokoststue med plankegulv. Personale- / kundetoilet. 1. sal med opgang via trappe fra butikslokale kan bruges både som udstilling / værksted / kontor.

Boligen udgøres af:

Lækkert køkken-alrum med loft til kip i 1.sals højde - fantastisk rumfornemmelse. Unikt lysindfald via charmerende glasparti i 1.salshøjde med flot vue over dejlig gårdhave med lille sø. Klinker med gulvvarme.

Fordelergang.

Dejligt og rummeligt soveværelse med flot udsigt til gårdhave med lille sø samt udgang til terasse / gårdhave via halvdør.

Badeværelse med gulvvarme, brus og karbad samt smuk udsigt til dejlig gårdhave


Boligens 1. sal indeholder:

Repos med plankegulv, loft til kip, dejligt lysindfald via stort vinduesparti med sprosser. Flot udsigt til frodig gårdhave.

Lækker opholdsstue med plankegulv og loft til kip. Dejligt lysindfald via dobbelt fransk dør til fransk altan. Flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke.

Dejligt soveværelse med plankegulv og loft til kip. Godt lysindfald via dobbelt fransk dør til fransk altan. Flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Østergade 61, Assens så skal du være velkommen til at kontakte Ole Smed Storm på telefon 29864815 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østergade 61
5610 Assens
boligID: 9064
Kontantpris 1.995.000,-
Udbetaling 100.000,-
Ejerudgift pr. måned 1.564,-
Brutto ekskl. ejerudgift 8.140,-
Netto ekskl. ejerudgift 7.081,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 170m2
Værelser 4
Grundareal 379m2
Byggeår 1947
Energimærke D
Kælderareal 0m2
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Michael Koll
boligtilbolig
Ejendomsmægler
2711 6843
[email protected]

Michael er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu