placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Butik med Assens bedste strøgbeliggenhed lige over for REMA 1000. Tilhørende 170 kvm. eksklusiv bolig med ugenert gårdhave.

Ejendomsmægler boligtilbolig udbyder butik med Assens bedste strøgbeliggenhed lige over for REMA 1000 med et dagligt flow af både lokale kunder og turister. Gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed.

Stor facade med gode udstillingsvinduer ud modØstergade. Ugenert gårdhave, som er en Oase midt i byen med træer og lille sø - oplagt som udeservering for restaurant / café.

Ejendommen udgøres af 162 kvm. erhverv samt 170 kvm. bolig. Boliggen ligger ugenert med indgang fra gårdhaven.

Arkitektonisk er boligen gennemført med franske altaner samt facade til gårdhave med sprosset vinduesparti fra stueplan til 1. sal, som giver et fantastisk lysindfald.

Køkken-alrum med loft til kip i 1.sals højde, giver sammen med 1.salen med opholdsstue og værelse med loft til kip, en dejlig rumfornemmelse.

Boligen og gårdhaven er et ugenert frirum midt i byen qua veldisponeret gårdhave med træer, som skaber en privat og hyggelig atmosfære. Fra 1. salen er der en flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke - stemningen er næsten helt sydlandsk.

Erhvervsdelen udgøres af:

Butikslokale med stort vinduesparti ud modØstergade, danner perfekte rammer for synlighed og produktpræsentation. Mødelokale / frokoststue med plankegulv. Personale- / kundetoilet. 1. sal med opgang via trappe fra butikslokale kan bruges både som udstilling / værksted / kontor.

Boligen udgøres af:

Lækkert køkken-alrum med loft til kip i 1.sals højde - fantastisk rumfornemmelse. Unikt lysindfald via charmerende glasparti i 1.salshøjde med flot vue over dejlig gårdhave med lille sø. Klinker med gulvvarme.

Fordelergang.

Dejligt og rummeligt soveværelse med flot udsigt til gårdhave med lille sø samt udgang til terasse / gårdhave via halvdør.

Badeværelse med gulvvarme, brus og karbad samt smuk udsigt til dejlig gårdhave


Boligens 1. sal indeholder:

Repos med plankegulv, loft til kip, dejligt lysindfald via stort vinduesparti med sprosser. Flot udsigt til frodig gårdhave.

Lækker opholdsstue med plankegulv og loft til kip. Dejligt lysindfald via dobbelt fransk dør til fransk altan. Flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke.

Dejligt soveværelse med plankegulv og loft til kip. Godt lysindfald via dobbelt fransk dør til fransk altan. Flot udsigt til tårnet på byens tidligere katolske kirke.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Ole Smed Storm på tlf. 29864815 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Østergade 61

5610 Assens

boligID: 9064

Kontantpris

1.975.000 DKK

Udbetaling

100.000 DKK

Ejerudgift pr. måned

1.510 DKK

Brutto ekskl. ejerudgift

11.485 DKK

Netto ekskl. ejerudgift

9.086 DKK

Type

Villa

Bolig (BBR)

170 m2

Værelser

4

Grundareal

379 m2

Byggeår

1947

Energimærke

D

Etager

3

Bestil salgsopstilling
Bestil fremvisning
Giv et bud

Vi har haft et yderst tilfredsstillende købsforløb med boligtilbolig.dk. Vi har fået et virkelig positivt indtryk af mæglervirksomheden.

Pernille og Søren

Facetune_23-06-2022-10-18-01
Michella Elbek
Boligtilbolig.dk
Daglig leder, Ejendomsmægler

Michella Elbek er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Bestil salgsopstilling

Bestil en salgsopstilling på Østergade 61, 5610 Assens.

Udfyld blot nedenstående formular og så sender vi salgsopstilling med det samme.

Aftal fremvisning

Ring til Ole Smed Storm på 29864815 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

Thomas

Få en gratis salgsvurdering

Spar30%Garanti – kun hos boligtilbolig.dk

Med Spar30%Garanti er du sikker på at spare mindst 30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering