Bo på landet midt i Morud

Ejendomsmægler boligtilbolig.dk tilbyder denne smukke firlængede gård midt i Morud. Gården er velegnet til flere generationer, da den for nuværende er indrettet som 2 boliger. Den er ligeledes velegnet til en kombination af bolig og liberalt erhverv. Der er også mulighed for gårdbutik, webbutik med udstilling, kunstudstilling og værksted, dagplejer mm – Eller bare én stor bolig til familien der har ønske om masser af plads. Med andre ord en ejendom med mange muligheder til familien som ønsker noget specielt, men stadig gerne vil bo midt i Morud med alle de gode faciliteter i gåafstand.

Morud, som kun er 12 km. fra Odense, har en af de bedst rangerede folkeskoler på Fyn, tre børnehaver, indkøb, Odense Bybus forbindelse, topmoderne idrætsanlæg med fitnesscenter, ekstra springhal samt lækkert idyllisk friluftsbad, kort afstand til Bisonfarm, Langesø skovene (MTB & ridespor, nyanlagt golfbane, Julemarked, Vaffelhus!). Bybussen kører mellem Odense og Morud og har stoppested 150 m. fra ejendommen. Det er en yderst sjældent udbudt ejendom som har en fantastisk beliggenhed og rummer så mange muligheder for dem der ser muligheder.

Du ankommer til gården via den gamle port mod Rugårdsvej. Da denne længe skærmer af mod Rugårdsvej, er det som at køre gennem porten til en helt anden verden med fred og ro. I hverdagen bruges porten dog ikke så ofte som indkørsel, da man ligeledes kan ankomme af sidevej, som giver adgang til den dobbelte garage i den ene længe.
Herfra kan man så lige gå over gårdspladsen og komme ind i selve beboelsen.

Beboelsen rummer som nævnt for nuværende to boliger. Den store bolig har entré med smuk trappe i egetræ til 1. salen. Fra entréen er der adgang til super hyggeligt køkken alrum med smuk original pejs i kampesten, som er blevet opgraderet med en indsats for at optimerer varmen. Rummet har smukke teracotta stengulve og der er synlige bjælker i loftet som giver den ægte og autentiske stemning. Køkkenet er holdt i hvidt. I forbindelse med køkkenet er der adgang til viktualierum, som er 4 trin nede, så temperaturen er perfekt. Der er ligeledes adgang til bryggers, som i praksis fungerer som kobling mellem de 2 beboelser. I den store bolig er der fra entréen ligeledes adgang til en skøn stue med synlige bjælker og trægulv og her er ligeledes indsats i den oprindelige pejs. Der er masser af lysindfald. I forlængelse af stuen er der via dobbelt fransk dør adgang til stort værelse/kontor, med udgang til den pragtfulde parklignende have. Endelig er der gæstebadeværelse med gulvvarme, som ligger i stueplan ved entréen.

På 1. salen er der stort repos, som kan bruges som kontor/stue/legerum mm. Der er også mulighed for at etablerer et ekstra værelse i stedet for det store repos. Der er to meget store værelser, hvoraf det ene naturligt vil være forældresoveværelse. Det ene værelse kan nemt opdeles til to værelser. Der er masser af skabsplads i mellemgangen. Endelig er der stort badeværelse med både bruseniche og karbad.

Den anden bolig er knap så stor og rummer som nævnt et fælles bryggers som i dagligdagen fungerer som indgang. Der er mindre køkken som er super velfungerende. Badeværelse er renoveret i 2018, og fremtræder lyst, med gulvvarme og bruseniche. Boligen har en stor vinkelstue med stort vinduesparti og udsigt til haven. Der er naturligvis også udgang til haven og den tilhørende terrasse. Der er soveværelse samt mindre værelse i boligen. Der er naturligvis også en hovedindgang med entre, men denne bruges meget sjældent - pt. bruges den som kontorniche. Om man ønsker det, kan der indrettes bolig på 1. salen da det for nuværende står ubenyttet hen.

Derudover kan der være mulighed for at tilføje endnu en lille lejlighed på 60-70 m2. i længen mod Rugårdsvej, såfremt det sker under hensyntagen til ejendommens bevaringsværdi. Denne lejlighed kunne f.eks. benyttes til udlejning, B&B eller til udvidelse af bofællesskabet.

Til ejendommen hører en skøn stor have med masser af plads til leg og hygge. Her er flere frugttræer. Smukke buske og hyggeområder samt et orangeri med stråtag. Gårdspladsen er ligeledes en skøn oase med mange muligheder for indretning. Længerne har forskellige formål. Den ene fungerer som garage og opbevaring til cykler, havetraktor mm. Her er der også isoleret rum, med indlagt gulvvarme, der kan bruges til kontor/behandlerrum mm. Der er en længe som er indrettet til udstilling af kunst men kan jo bruges til mange formål. Den sidste længe har stort pille fyr (med tilhørende stor silo til opbevaring af piller, hvorfra der er automatisk indføring af træpiller via
snegl) og resten af denne står originalt med mange muligheder – herunder ekstra beboelse.
En del af ejendommens stråtag er skiftet i 2015/2016.
Der er i 2019 opsat ny elvarmtvandsbeholder, så der kan slukkes for fyret i sommermånederne og dermed sænke energiforbruget.
Der er masser af jord hvor man evt. kan have får gående eller måske lamaer?

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du være velkommen til at kontakte sælger og aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se Rugårdsvej 747, Morud så skal du være velkommen til at kontakte Gitte Krabbe på telefon 5380 6615 eller via kontaktformularen og aftale en uforpligtende fremvisning.

Rugårdsvej 747
5462 Morud
boligID: 10271
Kontantpris 2.495.000,-
Udbetaling 125.000,-
Ejerudgift pr. måned 3.684,-
Brutto ekskl. ejerudgift 10.164,-
Netto ekskl. ejerudgift 8.844,-
Tjek boliglån
Type Villa
Bolig (BBR) 325m2
Kælderareal 0m2
Værelser 9
Grundareal 5226m2
Byggeår 1770
Energimærke F
Fra vi satte andelsboligen til salg og til salget var overstået, var der god kontakt og rådgivning. Louise og Thomas i Odense afdelingen var fantastiske fra start til slut
Kim Gotfred-Iversen, Odense
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler
4031 8010
[email protected]

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.
Close Menu