Købsaftale underskrevet
placeholder
Galleri
Plantegning
Kort
Fremvisning

Beverly Hills i Tommerup

Beverly Hills i Tommerup

Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder nu denne helt unikke villa, beliggende med måske byens bedste udsigt over landskabet, naturen, marker og naturligvis selve Tommerup Stationsby. Villaen er fra 2015 og er opført i bedste materialer og naturligvis efter alle nutidens krav til lavenergi. Du får således en skøn villa med god rumfordeling og som sagt en helt unik lækker udsigt.

Villaen indeholder stor entre med plads til gæsters overtøj, og der er fin vægplads til kunst eller spejl. I forbindelse med entre er der bryggers, der fint rummer alle beboernes overtøj og fodtøj og der er naturligvis vaskefaciliteter og vask i bryggers som også har egen indgang. Ved entre er der gæstebadeværelse/børnebadeværelse med bruseniche. Fra entre er der adgang til lækkert køkken alrum med højt til loftet og store glaspartier ud mod have og udsigt. Det giver masser af lækkert lysindfald og rummet inviterer til hyggeligt ophold for hele familien. Køkkenet er fra HTH og det er i øvrigt alle elementer i villaen. Fra spisebordet er der udsigt, og der er udgang til stor terrasse, som er i hele villaens bredde. Fra køkkenafdelingen er der ligeledes udgang til terrassen på den anden side af villaen. Her er læmur og om man ønsker dette mulighed for at lave terrassen på denne side endnu større. Stuen ligger i forlængelse af køkkenalrummet og har ligeledes udgang til terrassen. I stuen og i værelserne er der egetræsgulv, mens øvrige gulve er i ens store klinker. Hele villaen har akustikloft, gulvvarme og genvexsystem. Master bedroom har samme udsigt som fra stuen, udgang til terrasse og privat badeværelse med masser af plads. Villaen har to gode børneværelser, hvoraf det ene ligger med udgang til terrasse. Endvidere er der isoleret anneks som er super anvendeligt til kreative aktiviteter, da det for nuværende er indrettet til dette med trægulve og mulighed for at opvarme.

Haven er anlagt på skrånende grund, og beplantet så udsigten fra villaen og terrassen optimeres. Den er samtidig ugeneret og kræver minimal vedligehold.

Villaen har solceller og har energimærket A2010. Driftsomkostninger er således ekstremt lave. Skal du på farten er der 4 minutter til motorvejen og toget som går fra byen er 12 minutter om at komme til Odense C. Skole, indkøb mm findes lokalt i byen. Dette er en villa som sjældent ses på markedet og den skal opleves for at nyde den helt unikke udsigt.

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger, Erno Badstue Larsen på tlf. 2047 0752 og aftale en uforpligtende fremvisning.

Teglhøjen 8

5690 Tommerup

boligID: 10755

Type

Villa

Bolig (BBR)

145 m2

Værelser

4

Grundareal

912 m2

Byggeår

2015

Energimærke

A2010

Etager

1

Bestil fremvisning
Giv et bud

Bolig til Bolig solgte mit hus på 5 uger, jeg blev informeret hver gang der var nye info.
Klar topplacering til Bolig Til Bolig´s medarbejdere.

Mogens Jensen

thomas-bolig-til-bolig
Thomas Kildemoes
boligtilbolig
Ejendomsmægler

Thomas er mægler på salget af denne bolig

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser boligen, men der er altid en ejendomsmægler tilknyttet salget. Det betyder at du får en fremvisning af boligen af den person der kender boligen bedst og kan svare på spørgsmål omkring boligen og kvarteret mm. Har du spørgsmål til ejendomsmægleren inden du ser boligen eller efter en fremvisning er du naturligvis velkommen til at ringe direkte til ejendomsmægleren. Du kan også maile. Du finder kontaktdata her til venstre.

Aftal fremvisning

Ring til Erno Badstue Larsen på 2047 0752 for at aftale en uforpligtende fremvisning.

Hos boligtilbolig.dk er det sælger selv der fremviser. For dig som køber får du den bedste fremvisning da sælger kender boligen bedre end vi som mægler. Det gør det alt andet lige også nemmere at finde et tidspunkt for fremvisning når det kan være i fritiden. Du kan ringe til sælger indenfor normal privat telefontid også i weekenden.

Du kan udfylde nedenfor hvis du foretrækker at sælger ringer til dig og aftaler fremvisning.

Giv et bud til sælger – helt uforpligtende

Når du giver et bud kan du vise din interesse for boligen. Ved at byde en anden pris end den annoncerede giver du en uforpligtende prisindikation. En prisindikation er ikke et bindende tilbud om køb, ligesom sælger ikke er forpligtet til at acceptere prisen.

Hvis du ønsker at sælger skal ringe til dig skal du huske at skrive dit telefonnummer og hvornår du bedst træffes.

Husk at udfylde navn og email samt evt. besked til sælger.

cta-modal

Få en gratis salgsvurdering

Du sparer typisk +30% ved at bruge boligtilbolig som ejendomsmægler.
Bestil en uforpligtende salgsvurdering og få professionel rådgivning.

Få en gratis salgsvurdering